2 oktober 2017
19:45

Utbynäs SK

Referat: Älvängens IK - Utbynäs SK

Vårens möte var av svängdörrskaraktär och slutade 5-5, en match som vi inte var nöjda med på långa vägar.
Lite läge för revansch och matchen börjar riktigt bra, fint passningsspel och vi gör mål på de chanser vi skapar och skaffar oss en 4-0 ledning. Vi betonar i första pausen att resultatet inte riktigt speglar matchbilden utan fortsätt jobb krävs.
Dessvärre blir det mesta galet i andra perioden, vi gör precis allt fel. De skapar målchansertack vare ett oerhört taffligt försvarsspel och när domaren blåser av står det 4-5 på tavlan. Helt obegripligt hur vi kan falla ihop så fatalt.
Inför tredje är det bättring som gäller, visst har vi merparten av bollinnehavet i tredje perioden men likväl får de istället kontra in slutresultatet 4-6.
En mycket konstig fotbollsmatch och ytterligare ett bevis på att matchen inte är slut förrän domaren blåser av och tar vi inte jobbet som krävs är vi ytterst beskedliga. Idag hade merparten av tjejerna räknat in poängen redan efter en period vilket stod sig dyrt.