• Hemma match mot Lilla Beddinge BK

Då var det dags för första hemma matchen. Matchen skulle igentligen först spelas i torsdag,men blev flyttad till ikväll. Vi gjorde lite ändring i start elvan jämnfört med förra matchen. Tyckte vi tog tag i matchen direkt och rullade mycket boll och kom mycket på kanterna som vi sagt.Och där dök upp ett och annat läge med som inte gick in. Men till sist så fick vi in bollen från en frispark som studsade lite på ben där inne innan Sandra tryckte in den i målet. Vi fortsatte med vårat spel och tryckte ner Lilla Beddinge som fick slå många långbollar som våran backlinje tog hand om och stoppade deras anfall.Andra målet kom på en perfekt hörna som som Elise fick.Så resulterade till sitt första mål för säsongen.Sen spelade vi bara av halvleken. 2-0 i halvtid. Andra halvlek så fick vi sätta ner Johanna i backlinjen för hennes syster fått en boll i huvudet och var inte riktigt fit för att starta.Behövde få vila lite till. Tycke vi hade gått ner lite i vårat spel så kom lite slarv och låg lite fel i positionerna.Det gjorde att Lilla Beddinge kom högre upp och till en del lägen men inga riktiga ordentliga målchanser. Vi gjorde byten så vi kom tillbaka till start uppställningen som vi hade i början av matchen och började hitta tillbaka till vårat spel igen och kom fram igen till lägen. Sista 10 min kom Johanna igen och körde i anfallet.Tog inte långtid innan hon gjorde mål med den hederliga "tåfisen" som gick in i målet. Och 3-0 Sen de sista minuterna spelar vi igen matchen och där dyker upp något länge till. Men 3-0 blev slutresultatet. Gratulerar Elise till sitt första mål i Wollsjö. Vi gör åter en stabil försvars match och roligt vi kommer till många lägen.Samt ett hyfsad spel ikväll med. Verkar som vi börjar trivas i vårat nya spelsystem. Froza WAIF Mvh Tränarna A-lag Damer 16 apr 2023 0kommentarer
  • Seriestart mot Gärsnäs AIS

Då var dagen kommen till seriestarten 2023 Vi började borta mot Gärsnäs AIS i ett soligt väder men blåsigt.Samt premiär på gräsplan. Vi spelade vårt nya spelsystem för säsongen 4-1-4-1.Hade med fått några återbud inför match, sjukdomar och skada.Men vi blev 2 avbytare till sist.Så ett stort tack till Moa Silvborg att ställa upp. Vi började första halvlek med motvind.Det började med att vi blev nertryckta av Gärsnäs i dom första minuterna av matchen.Men tyckte vi kom in i matchen sen och hitta våra positioner. Så vi kom mycket på kontringar och avslut,samt mycket folk följde med upp. Men bollen ville inte in.Så blev 0-0 i första. Andra halvlek med medvind.Så satte vi full framåt som vi slutade första.Gärsnäs blev mycket nertryckta på deras planhalva.Kom dom över så blev de snabbt upptagna av våra spelare.Och vi vann tillbaka bollen och kunde gå till anfall igen. Och lägen blev det med. Men till sist så fick vi in bollen.Det var ett ordentligt skott av Rebecka som letade sig in i målet.1-0 blev det. Vi fortsatte pressa ner Gärsnäs på deras planhalva och vi får många lägen.Men blev inte fler mål tyvärr. Dom flyttade upp fler spelare i slutet och de kom högre upp i planen och kom nära mål men vi klarade stoppa dom. Så vi vinner med 1-0 Det vi tar med oss från denna matchen är tycker jag att vi kommer till många avslut och får upp mycket folk i anfall.Samt att vi ser riktigt bra ut bakåt i år igen. Jag berömmer hela laget idag. Ifrån målvakt och ända upp till anfall. Nu laddar vi igen till torsdagsmatch!! Froza WAIF Mvh Tränarna A-lag Damer 10 apr 2023 0kommentarer
  • Match 15/9

Refererat från senaste matchen skrivet av Thomas ”Linn och Marie har varit med och tyckt till” Match mot Kivik/St Olof igen. Förra matchen blev en jämnmatch och det blev denna med. 1:a halvlek så ägde motståndarna spelet lite mer och pressade ner oss på våran planhalva. Vi fick inte tag i första bollarna och andra bollarna så dom kom till anfall direkt igen. Men vi försvarar oss bra och kämpar på och krigar. När dom kom igenom så var Camilla där och gjorde fantastiska räddningar! Till sist så kom där ett mål. Men såg offside ut,men domare blåste inte. Men tror inte ngn hade klagat om han hade blåst. 2:a halvlek hade vi pratat ihopa oss. Så vi fick tag på första och andra bollarna och jag tyckte vi tog över lite mer i andra halvlek med kom inte till dom ordentliga lägena. Men annars var det mkt krigande och kämpande från båda lagen. Till denna matchen så hade vi lånat in 5 spelare från flicklaget och av dom så var där 1 som gjorde damlags debut. Flickorna var Elin,Isabell, Emma,Linnea och Ellen(var den som gjorde debut) Alla fick speltid och gjorde jättebra. Så vi har återväxt underifrån. Jag är jätte nöjd med hela laget och hur vi genomförde matchen och att det var positivt genom hela matchen. Det såg ut som vi tyckte fotboll var roligt. Och hur damerna hjälpte och pushade flickorna.Som dom alltid gör. Super bra insats av er alla ses på träningen!! P.s Om någon vill heja på F-13 så spelar de match i Vollsjö i morgon 10:00 mot Anderslöv. A-lag Damer 17 sep 2022 0kommentarer