Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Västerås SK FK P-08

Följ

P-08

Följ oss för uppdateringar
Följ
Västerås SK FK
Fotboll
P-08
Västerås SK FK

Avslutning nu på Söndag 25/9

22 sep 2016 15 kommentarer 771 visningar
15 kommentarer
  • 22 sep 2016 Ashkan Kamali

    Kommer

    Rapportera

    Rapportera

  • 24 sep 2016 Robin Sheikani

    Jag var inte hemma, jag kan inte komma

    Rapportera

    Rapportera

  • 24 sep 2016 Tommy Poutiainen

    vilken tröjfärg gäller imorgon?

    Rapportera

    Rapportera

  • 24 sep 2016 Christopher Magnusson

    Alla har sina träningströjor på sig

    Rapportera

    Rapportera

  • 25 sep 2016 Jaana Vårstrand

    hej. vi har varit bortresta tyvärr .. hoppas ni hade en trevlig dag . ses i nov igen mvh kevin o jaana

    Rapportera

    Rapportera

  • 25 sep 2016 Christian Bargabriel

    Tack för en avslutning där ni fick min grabb gråtande och helt förkrossad! Tack för att ni inte brydde er om honom trots hans desperata sug och starka vilja att spela mot -07orna! Tack för att ni öppet favoriserar era egna barn! Tack för ert proffesionella sätt att hantera situationen genom att låta oss åka hem utan några problem och inte ens ringa efter träningen! Tack för att ni påstår att barnen "turas om" trots att vi föräldrar öppet ser vad som sker på plan! Tack för en "avslutning" där ni splittrar på grabbarna istället för att stärka deras band internt genom att hitta på nåt tillsammans! Tack för en förstörd Söndag!

    Rapportera

    Rapportera

  • 25 sep 2016 Axel Rethmeier

    Vi vill tacka alla tränare och andra föräldrar som har gjort denna säsong super och som ställer upp mer er tid och engagemang! Vi uppskattar er jättemycket, och Axel älskar varje stund! :-) Vi ses i november! // Malin o Brian

    Rapportera

    Rapportera

  • 25 sep 2016 Christopher Magnusson

    Det där är en diskussion som jag helst tar efter match/träning mellan 4 ögon, inte precis när en match har startats där jag ska coacha vårat lag. Det är ingenting jag vill ta framför alla spelare/barn. Har ni åsikter kan ni komma och prata med mig enskilt. På vilket sätt favoriserar jag mitt barn? han var inte med och spela sist vi mötte 07:orna och idag fick han chansen. Nu skulle vi ha spelat mot 09:orna också idag men dom fick inte ihop lag och då fick det bli som det blev. Alla barnen var även positiva till att spela mot 09:orna förra träningen, därav Christian också. Han uttryckte att han hellre ville spela mot 09:orna. Och då var det tänkt att han skulle spelat mot dom idag.

    Rapportera

    Rapportera

  • 25 sep 2016 Christopher Magnusson

    Anledningen i grund och botten till den här matchen var att det var vår sista chans att spela på 7-manna och iom att jag inte såg matcherna sist då jag hade hand om andra gruppen så ville jag få en blick på hur det såg ut. För att se vart vi ligger i jämförelse mot dom, hur långt dom kommit i positionspel, passningsspel etc. 07:orna ville hjälpa oss med att få en överblick på vart vi ska börja jobba nästa år. Och dom hade bara ett lag att ställa upp med iom att deras andra hade seriematch.

    Rapportera

    Rapportera

  • 25 sep 2016 Christopher Magnusson

    Nu var det olyckligt att Christian blev ledsen, men vi är kort om ledare och våran match började så jag kan tyvärr inte göra fler saker samtidigt. Ni kanske kan hjälpa till i en sån situation och vända på det till nåt positivt. Tråkigt att du säger att vi favoriserar våra barn när det är nåt jag verkligen inte gjort under min tid som tränare för det här laget. Leon är den som fått minst uppmärksamhet från min sida och ibland önskar jag att jag bara kunde få vara förälder åt honom. Så där går du över gränsen när du säger så. Ring mig gärna om du vill att jag förklarar mer genomgående

    Rapportera

    Rapportera

  • 25 sep 2016 Elias Kadhem

    Försvann min kommentar?

    Rapportera

    Rapportera

  • 25 sep 2016 Elias Kadhem

    Vad tråkigt att Christian blev besviken och ledsen men istället för att hoppa på tränarna så behöver våra barn lära sig handskas med besvikelse, alla kan inte vara med överallt och våra ledare kan inte göra 40 barn plus dubbelt antal föräldrar nöjda hela tiden, det är en omöjlig uppgift för dem.

    Jag har reagerat på att tränarna ofta sätter sina egna barn sist för att slippa påhopp och att bli utsatta för denna orättvisa behandling, deras barn för sitta oftare och hårdare tillsägelser hela tiden, det är orättvist att påstå att de prioriterar sina egna barn. många barn är där ofrivilligt vilket försvårar jobbet för ledarna men de gör ett utmärkt jobb ändå, de gör sitt bästa för allas våra barn.

    Jag hoppas ni får ett lugnt uppehåll där alls funderar ordentligt på vad barnen vill och tackar ledarna för att ni kämpar på med våra barn!

    Mvh Christine (Elias mamma)

    Rapportera

    Rapportera

  • 25 sep 2016 Axel Rethmeier

    Bra skrivet Christine! Jag håller med.

    Rapportera

    Rapportera

  • 25 sep 2016 Ashkan Kamali

    Tack för de senaste tider som vi har spelat tillsamans . Vi ska spela bra och samarbetar bra . Vi ses .

    Rapportera

    Rapportera

  • 25 sep 2016 John Granberg

    Vi vill passa på att ta tillfälle i akt att tacka er ledare för den fantastiska insatsen ni varje vecka bidrar med. Varje vecka ställer ni upp med er tid och ert engagemang för att våra barn ska få hålla på med det dem tycker är roligt. Vi vill också ge er en stor eloge för att ni faktiskt har en förmåga att se var och en av de pojkarna som kämpar på träningarna. Stort tack för ert tid, ert engagemang och er vilja att lära våra pojkar att sparka boll.

    Vi vill också att ni ska veta att vi känt och väldigt stolta som sponsorer.

    Bästa hälsningar, John och Elma

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in