Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Tureberg Basket HU19

Följ

HU19

Följ oss för uppdateringar
Följ
Tureberg Basket
Basket
HU19

Tack för mig!

4 jan 2023 4 kommentarer 191 visningar
Petra Selenius
4 kommentarer
  • 4 jan 2023 Tore Levin

    Tack för en fantastisk insats som lagledare Petra! Du har varit ovärderlig! 😊🙏

    Rapportera

    Rapportera

  • 8 jan 2023 Jenny Levin

    Petra, ett enormt tack för ditt engagemang kring alla killar som spelat - på plan och utanför plan! Jag tror inte vi andra föräldrar förstår hur många timmar du lagt ner för att göra det bästa för våra barn under alla dessa år! Du har planerat, fixat, skjutsat, hejat, busat, uppfostrat, varit tydlig när det har behövts, både mot spelare och andra i klubben, berömt och skrattat med spelare! Ovärderlig helt enkelt! Personligen kommer jag bl. a. sakna våra träffar på hejarbänken! Du ger så mycket energi! ❤️🙏

    Rapportera

    Rapportera

  • 9 jan 2023 Johan Holmgren

    Kan bara hålla med, tusen tack för ditt engagemang Petra, du har verkligen stöttat och gjort ett fantastiskt jobb för våra killar.

    Rapportera

    Rapportera

  • 16 jan 2023 Helena Mella

    Tack Petra! Jag tror att det är svårt att hitta en mer entusiastisk och fantastisk lagledare än vad du varit. Vad du jobbat för att få laget att fungera! Vi är otroligt tacksamma för din insats och alla skjutsar du hjälpt till med. Du stod med öppna armar till nya spelare som var sugna att testa på att spela basket, utan ditt varma och välkomnande sätt är det inte säkert A börjat spela i laget. Tack igen!

    Rapportera

    Rapportera

Endast sidans medlemmar kan kommentera