Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Skövde IBF P2013 (P13)

Följ

P2013 (P13)

Följ oss för uppdateringar
Följ

Sibben cup - förbättringsmöjligheter

8 jan 2023 3 kommentarer 158 visningar
Camilla Sonesson
3 kommentarer
  • 8 jan 2023 Galibbota Badalova

    Hej
    Skulle vara väldig tacksam om datum för Cuppen kommer betydligt tidigare. Det underlättar att planera i familjen, speciellt när det ligger under lovet.
    Galibbota

    Rapportera

    Rapportera

  • 9 jan 2023 Daniela Norio

    Vi är två föräldrar från P9 som har ställt upp med 2 pass vardera. Vår upplevelse var att det var mer än rörigt. Vi har full förståelse att det krävs ett stort engagemang för att lyckas på bästa sättet. Initialt är det tacksamt om vi får veta i god tid när Sibben-cupen går av stapeln. Vi har erhållit info via mejl ca 3 veckor innan och då förväntas det av föräldrarna att ”trolla med knäna” för att ta minst 2 pass vilket i och för sig inte är några konstigheter men då ska det ske under rimliga omständigheter. Vi har full respekt för att Sibben-cupen är en stor inkomstkälla men även vår tid ska respekteras, själv fick jag ta en semesterdag för att ställa upp.

    Rapportera

    Rapportera

  • 9 jan 2023 Daniela Norio

    (Då kommentaren blev för lång får jag skicka den uppdelad i två omgångar.)
    Förslagsvis är det av stor betydelse att i god tid får veta vad, när, hur och var r/t cupens ansvarsområden och dess arbetsuppgifter. Det som även bör ses över är att schemalägga tid för överlämningen. I år planerades ingen tid för det vilket ledde till bristfällig överlämning/överrapportering. En del lagledare klagade över för små rum r/t till antal personer vilket är förståelig om man tar hänsyn till brandsäkerheten, storlek av madrasser och packningen de bär med sig. Sammanfattningsvis fanns det brister som behöver ses över inför nästa cup. Det har inte varit en större glädje att bemanna passen i år jämförelsevis med många andra pass man har bemannad tidigare på andra cuper.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in