Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Stenungsunds HK

Följ

Stenungsunds HK

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej

Kontaktinformation

Namn Stenungsunds HK
Adress Anråsvägen 1
Postadress 44461 STENUNGSUND
Telefon 0734037742
E-post info@shkhandboll.se
Orgnr 853301-0446
Kontonr BG 934-1512
Öppettider 08.30 - 15.30

Om Stenungsunds HK

Välkommen till Stenungsunds HK!

Föreningen bildades 1967 av en idrottslärare som tyckte att handboll borde sättas på kartan. Han samlade ihop vännerna och startade föreningen som idag har 545 aktiva spelare och 670 medlemmar totalt. Vi har 26 aktiva träningsgrupper som sträcker sig från åldrarna 3 år (Lek och Boll) till seniorverksamhet. Våra representationslag spelar i Div 3 herr och div 2 dam.

Klubbens hemmaarena är Stora Höga Arena som vi äger tillsammans med Vallens IF. Träningshallar, förutom Arenan, är Kyrkenorumshallen, Spekerödshallen och Stora Höga Skolan.

Under 2016 deltog vi i ett stort projekt vid namn Grundstenen, ett samarbete mellan Svenska Handbollsförbundet och Handbollsförbundet Väst. Projektet hjälpte oss att organisera om hela föreningen till en enhet. En värdegrund fastställdes och även en plan för framtida arbete inom föreningen. Idag har vi som mål att bli den främsta föreningen i Stenungsunds kommun och skapa Framtidens stjärnor - samhällsmedborgare! Mer om detta finner ni under fliken "Grundstenen".

Genom en hängiven styrelse och uppdelade kommittéer med olika arbetsuppgifter styr vi skutan mot vårt mål.

Välkommen till Stenungsund Handboll!