24 september 2023
15:00

Bjursås IK

Referat: Östansbo IS A - Bjursås IK

Årets sista hemmamatch där vi ställs mot ett väldigt rutinerat bjurs. Vi gör en bra första halvlek där vi skapar mer än dom och vi bjuder på en del fint kombinationsspel, Framförallt är dom sårbara på kanterna vilket vi lyckas utnyttja och kan göra 1-0 efter 13min då Folke kan skicka in bollen assietrad av Kjälle. Tyvärr släpper vi in en frispark aldeles för enkelt i 29min och första halvlek slutar 1-1.
I andra tappar vi lite av försvarsspelet och kompaktheten och dom får in ett skitmål efter en del studsande i boxen. Vi kan dom replikera inom 10min och göra 2-2 men sen släpper vi igenom dom lite för enkelt och dom får in 2-3 i 75min. Då går tankarna i alla fall igenom mitt huvud att jaha återigen en uddamålsförlust men Ivar och laget ville annat idag och Ivar kan pricka in 3-3 i sista matchminuten.
Skönt att slippa en förlust i sista hemmamatchen och att vi för en gångskulle kan få in en boll i mål sista 10e istället för tvärt om. nu går vi in på sista träningsveckan och årets två sista matcher nästa helg!