Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Onsala BK F-09

Följ

F-09

Följ oss för uppdateringar
Följ
Onsala BK
Fotboll
F-09

Dags för Öbollen sommar

26 maj 2019 6 kommentarer 628 visningar
6 kommentarer
  • 27 maj 2019 Åsa Berggren

    Hej,

    Jag har ett förslag och det är att tjejerna lämnar mobiltelefonerna hemma vill det ringa hem får det låna någon av er ledares telefon. Jag personligen tycker att det används alldeles för mycket när det har det med sig. Det hålls på med tictoc och annat istället för att hänga med varandra.

    Hälsningar
    Åsa

    Rapportera

    Rapportera

  • 27 maj 2019 Madeleine Delersjö

    Hej, jag håller med Åsa, bättre att de lämnar mobiler hemma. Tyckte att de höll på för mycket med mobilerna när vi hade sova över på Rydet i mars. Vad tycker ni andra? Mvh Madeleine

    Rapportera

    Rapportera

  • 27 maj 2019 Hanna Kollberg

    Noelle är van vid att lyssna på storytel när hon ska sova så hon behöver ha sin telefon med sig 😴 Men övrig tid ska den ligga i väskan!

    Rapportera

    Rapportera

  • 27 maj 2019 Helena Ask

    Hej! Jag tycker också att det är en bra idé! Förstår dock att det kan vara en trygghet för de som inte har med sig sina föräldrar på lägret, men ledarna kanske kan komma överens om regler kring användandet 😊

    Rapportera

    Rapportera

  • 28 maj 2019 Daniel Rudström

    Vet inte hur de brukar göra, det vet väl Fredrik. Men annars kan de ju få ha med sig dem fast vi har mobilförbud vissa tider (mestadels). Vet inte heller hur det ser ut med säkerheten på skolorna. Brukar ju vara en del stölder från logementen på Gothia tex.

    Rapportera

    Rapportera

  • 28 maj 2019 Fredrik Tallsten

    Vi kommer att ha en generellt mobilförbud under dagarna så inget Tictoc:ande osv. Som vi skrev på packlistan så är vi där för att umgås. Vi har i F06 aldrig haft några problem då vi satt upp regler som alla skall följa. Vi kommer gå igenom lite regler med tjejerna när vi väl är på plats, förslagsvis efter match 1. För vissa tjejer är det en extra trygghet att känna att de kan ringa mamma/pappa på kvällen. Ta gärna med en kortlek eller annat litet spel för det kan vara kul i skolsalen/gymnastiksalen.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in