Referat: IF Troja-Ljungby - IF Mölndal Hockey

Troja-Ljungby - Mölndal Hockey 6-4 (2-2, 3-1, 1-1)
Skott: 48-16
Utv. 8-12

Första perioden så är det Troja som kommer ut och startar matchen bäst och gör 1-0 redan efter någon minut. Strax därefter så kommer 2-0. Vi hittar ett sätt att spela enklare genom att vilja ha pucken och göra sig spelbara. Halvvägs in i perioden så smäller Liljevald in 2-1 och bara minuten senare kvittera Wohne till 2-2.

Andra perioden börjar bra och vi får chansen att spela PP och där kan Wohne göra 2-3 och vi leder matchen. Men efter det så ser man Trojas styrka och de höjer farten och pucktempot markant och går från 2-3 till 5-3 på dryga 3 minuter. Vi har några skott i ramen men saknar den där "killer instinct".

Tredje så försöker vi skapa anfall och har några lägen att reducera och vi plockar målvakten. Med mindre än minuten kvar så reducera vi till 5-4. Direkt efter vinner vi tekningen och plockar målvakten igen, men tyvärr får vi inte ner pucken djupt utan Troja bryter och gör 6-4 i öppen kasse.

För att summera så gör vi återigen en bra kämparinsats och vi är med och tävlar i 60 minuter. Sedan är Troja som jag tidigare skrivit om ett fruktansvärt bra lag och killarna ska vara nöjda med kämparandan och att vi kör hela matchen.

Nu väntar Halmstad på Torsdag och nu är det 3 poäng som gäller.