Referat: IF Mölndal Hockey - Kungälvs IK

Mölndal Hockey - Kungälvs IK 6-5 (2-3, 2-1, 2-1)
Skott. 37-57
Utv. 6-4

Äntligen en seger!!

Första perioden så spelar omständigt och det blir alldeles för mycket tuta och köra själv. Men det är inget fel på farten eller inställningen. Däremot så är det svängdörrar i defensiven i båda lagen. Kungälv vinner perioden med 2-3 och det är väl rättvist efter 20 min.

Andra perioden fortsätter som i första med fullfart framåt (även om båda lagen täpper till det bättre i försvaret). Kungälv utökar ledningen till 4-2 dryga halvvägs in i perioden. Men känslan var att vi kommer vända på detta då det var energi och ett "jävla anamma" i båset. Och mycket riktigt så körde vi bara på och innan perioden var över så stod det 4-4 på tavlan!
Nu märktes det att Kungälv började tröttna.

Tredje perioden började nästan direkt med att vi gör 5-4. Kungälv kvitterar till 5-5 men bara några sekunder senare gör vi 6-5 som också blir slutresultatet.

För att summera så är det bra inställning och vi har bra fart på rören. Sedan är det saker som vi fuskar i och saker som behöver bli bättre. MEN det vi har saknat i de senaste matcherna är det just energin och "go.et" och det har vi i massor idag. Så ALLA killar ska beröm för just detta!!

Hatten delade Linkan ut (då Holm saknades) och gick till Hagert som gör en riktigt bra insats både i offensiven OCH defensiven.

Nu väntar Borås hemma på Lördag den 28/1 kl.16.30!
Vi kommer behöva er hjälp från läktaren, så se till att ta er till hallen!!