Referat: IF Mölndal Hockey - Karlskrona HK

Mölndal Hockey - Karlskrona HK 4-6 (1-4, 1-0, 2-2)
Skott: 31-43
Utv. 10-4

Första perioden gör vi säsongens sämsta 10 minuter och Karlskrona kan gå upp till en 0-3 efter dryga 14 minuters spel. Philip Liljevald kom som skjuten ur en kanon minuten senare och reducera till 1-3. Innan perioden är över hinner Karlskrona även göra 1-4.

Andra perioden är vi som ett nytt lag där vi börjar tävla och visar riktig bra inställning med energi både på isen men framförallt i båset. Witehall kan reducera till 2-4 i PP. Vi skapar många bra lägen för att göra ytterligare mål, tyvärr utan framgång! Men en riktigt bra period från vår sida!!

Tredje perioden börjar precis som andra slutade där vi fortsätter att skapa lägen och med ett bra "go" i båset. Käll sätter 3-4 dryga minuten in i perioden. Vi fortsätter att trycka på och Karlskrona har svårt att hänga med. Med 7 minuter kvar av matchen så gör Liljevald 4-4, genom att pucken gått som på ett snöre. Nu är känslan att vi tar hem det här. Då Karlskrona får in ett turmål med dryga 5 minutersspel kvar.
Med två minuter kvar av matchen så tar vi en utvisning som gör att när vi tar målvakten så spelar vi 5 mot 5 istället för 6 mot 5. Där får Karlskrona tag i pucken och gör 4-6 i öppen kasse.

För att summera så gör vi en dålig första period. Men vi gör det riktigt bra i andra och tredje. Där vi visar energi är positiva och gör det Mölndal är bra på, åka skridskor!

Nu väntar Derbyt mot Kungälv på Lördag kl. 14.00 och vi hoppas få se mycket folk på läktaren!