Referat: Västerviks IK - IF Mölndal Hockey

Västervik IK - Mölndal Hockey 6-2 (3-1, 2-1, 1-0)
Skott: 34-37
Utv. 10-12

Första perioden. Vi startar perioden väldigt bra, killarna är med från start. Vi får in ett tidigt mål efter 03.31 genom att Dennis rundar backen, hittar Melvin framför mål som kan peta in pucken. Tyvärr så får Västervik in 1-1 ganska fort efter 0-1 målet, genom slarvigt förvarsspel i egen zon. 2-1 gör Västervik när det är två minuter kvar av första perioden och tyvärr 3-1 när med en minut kvar efter missad positionering i slottet.

Andra Perioden. Återigen en bra start i andra perioden där vi sätter hårt tryck i anfallszon och får utdelning genom Gabriel Käll, ass Erik Dahlin och Daniel Lundgren. Tyvärr hinner vi inte få någon energi eftersom Västervik gör 4-2 40 sekunder efter målet. Men vi känner att vi är det bättre laget och jobbar på bra i andra perioden. 37.49 kommer ett misstag där vi tappar pucken som sista gubbe och Västervik gör enkelt 5-2.

Tredje Perioden. Vi gör om formationerna och tror på det inför sista. Tyvärr så drabbas vi av för många utvisningar i tredje perioden. Västervik kan göra 6-2 i spel fem mot tre, efter detta mål blir det tyvärr bara en enkel transportsträcka för Västervik som bara spelar av matchen.

6-2 speglar inte matchbilden. Vi är bättre i två perioder men tyvärr gör vi inte mål och Västervik är effektiva när dom får lägena.