Referat: Kungälvs IK - IF Mölndal Hockey

Kungälvs IK - Mölndal Hockey 2-5 (0-1, 0-3, 2-1)
Skott: 37-32
Utv: 4-8

Viktig Seger i premiären!

Äntligen har serien startat och i premiären stod Kungälvs IK för motståndet. Ett lag som vi har ett mentalt övertag på med 3 raka segrar över ifjol och även en seger iår (tr.match).

Inför matchen så ville vi få till en bättre start på säsongen än ifjol då vi började med 6 raka förluster!

Första perioden började på bästa sätt och vi kan göra 0-1 redan i första bytet. Det är vi som för match och skapar många målchanser men utan att få några fler mål. Vi gör det bra genom att ha fart på pucken och på rören.

Andra perioden fortsätter vi som i första och vi kan trumma på nu kommer också utdelningen och vi kan gå ifrån till en 0-4 ledning innan perioden är över.

Tredje perioden började precis så vi pratade om i pausen att vi INTE skulle spela. Vi kan göra 0-5 i PP efter det slutar vi och spela. Vi åker inte skridskor, vi släpper inte pucken och vinner inte några närkamper. Kungälv tar över mer och mer och gör 1-5 i PP. En stund senare gör de även 2-5 i PP. Vi tar en Time-Out och försöker ta tag i spelet igen. Vi lyckades spela av resten av perioden och matchen på ett ändå okej sätt.

För att summera så gör vi ändå två okej perioder och en sämre. Men vi lyckades med det som vi hade som mål och det var de 3 poängen!

Hatten gick till Elias Legneroth, som gör en stabil och bra insats!