Referat: IF Mölndal Hockey - Halmstad Hammers HC

Mölndal Hockey - Halmstad Hammers 4-3 (0-2, 1-0, 2-1, 1-0)
Skott: 29-30
Utv. 2-6

Årets första seger är bärgad och skönt att vara på vinnarspåret igen.

Första perioden så är vi stundtals utspelade och Halmstad är det klart bättre laget. Vi blir alldeles för omständiga med pucken och det ska dribblas och vändas på tok för mycket.
Vi tappar 3.e gubben alldeles för lätt i anfallszon och vi tappar pucken på linjerna alldeles för ofta.

Andra perioden så är de 2-3 första minuterna i perioden matchens bästa där vi inte låter Halmstad andas och det är full attack mot kassen. Sen börjar vi falla tillbaka i gamla ovanor. Men jag tycker ändå att det blir bättre än i första.

Tredje perioden har vi i tidigare matcher varit bra och vi blir bättre ju längre matchen lider även om vi går bort oss lite för enkelt ett par gånger och vi fortsätter att bjuda på alldeles för enkla misstag (typiskt juniorhockey).

På övertiden så är det svängdörrar åt båda hållen men det är vi som drar det längsta strået.

För att göra någon summering så blir vi bättre å bättre ju längre matchen lider. Men poletten måste börja trilla ner och kan vi spela som vi började andra perioden (2-3 minuter) så är det inte många lag som kommer att slå oss. Hatten gick helt rättvist till Daniel Lundgren.

Nu väntar det ett intensivt schema där vi behöver spela ikapp massa matcher så det blir rena NHL schemat men det ska bli riktigt kul.