Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Maglasäte IF

Följ

Maglasäte IF

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Läs mer om vår cookie policy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej

Kontaktinformation

Namn Maglasäte IF
Adress KÄRRARP 401
Postadress 24391 Höör
E-post kansliet@maglasateif.com
Orgnr 842000-8677
Kontonr 5349-1858
Seniorlag Herrar

Om Maglasäte IF

Maglasäte IF är idag en mycket aktiv fotbollsklubb. Vi har både utom- och inomhus fotboll med 20-talet ledare. Dessa lägger ner ett mycket stort och framgångsrikt arbete på att sysselsätta 80-90 ungdomar i åldern 5 år och uppåt. Vi har också seniorlag.
I de yngsta grupperna leker vi med bollen. De äldre deltar i serie- och cupspel.

Svanvallen är belägen strax utanför Höör och är Maglasäte IF hemmaplan.
Här finns en 11 manna fotbollsplan och en grusplan samt omklädningsrum och klubbstuga. Det finns även en kiosk som har försäljning under matcherna. Bla finns korv med bröd, kaffe och godis. Svanvallen ägs och drivs av Maglasäte IF och dess ideella krafter.

Ideell förening
Maglasäte är en ideell förening och styrelse, lagledare, tränare är ej anställda utan föräldrar eller engagerade personer precis som alla andra. För att våra medlemmar skall ha en fungerande klubblokal, fotbollsplaner, kunna delta på matcher, kupper och ha fina träningsdressar och material, så behöver vi få in extra pengar.
Så var en god medlem och ställ upp när vi behöver hjälp med att vara Lagledare, tränare, hjälpreda på loppis och att sälja saker.
Loppisens intäkter går till hela klubben.
Det vi säljer i form av lotter, korvlådor osv går oavkortat till egna lagets lagkassa!