Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Lagga Långhundra BK

Följ

Lagga Långhundra BK

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Lagga Långhundra BK
Välj lag

Kontaktinformation

Namn Lagga Långhundra BK
Adress Mälsta Ulriksberg 414
Postadress 74195 Knivsta
E-post laggalanghundrabk@gmail.com
Orgnr 817601-4838
Kontonr 668-0847

Om Lagga Långhundra BK

Lagga IF och Långhundra SK genomförde 2010 en sammanslagning i syfte att rädda fotbollstraditionerna i Lagga och Långhundra byar. Båda föreningarna har under årtionden haft ungdoms och seniorverksamhet, men över tid har intresset för sporten avtagit.

Vår målsättning är att idrottsligt och socialt engagera barn, ungdomar och dess föräldrar bosatta i Lagga och Långhundra. Vår verksamhet är öppen för alla. Närhet och låga kostnader skall göra det möjligt för alla att medverka och känna sig välkomna. Föreningen tillämpar Fair-play samt Nolltolerans och alla aktiva - ledare - föräldrar som representerar föreningen skall vara ett föredöme för idrottsverksamheten, vilket är enligt föreningspolicyn. Vi har ett gott samarbete med andra föreningar och organisationer i och utanför kommunen och verkar aktivt mot droger, rasism och våld.

Organisation.
Föreningen har idag ett Herrlag i samarbete med Vassunda IF och tre barn-och ungdomslag, P8, P9 samt FP11/12. Föreningen planerar att starta ett 13 lag samt ett flicklag 11/12. Föreningens styrelse representeras av medlemmar ur de tidigare två föreningarna.

Anläggningar.
Föreningen har två anläggningar, Furuvallen i Lagga och Stenevi IP i Långhundra.