15 januari 2017
20:30

IK Hephata

Referat: GötaTraneberg IK 2 - IK Hephata

Då var det dags för vårsäsongen, Vi fick möta samma lag som vi avslutade förra året med. Göta Traneberg som vann med 2-3 efter vi låg under med 0-2 i första. Det visade sig att historien upprepar sig ibland, första perioden slutade 0-2 skotten 6-20. Vi hade svårt att komma över till deras zon. Men i andra perioden spelade vi upp mig en aning, men vi hann bara reducera en gång via Andreas Johnsson på assist av Toffe Edlund. Matchen avslutades med att vi tog ut målvakten och pucken studsade fel på Toffe och det blev självmål i tomma målet. Matchen slutade 1-3 rätt jämna matcher mellan oss vi borde kunna knipa ett par poäng till oss nästa gång.

väl mött nästa match då har vi hemmamatch mot Skå IK, där vi brukar spela jämna mot dom också. Ses där på Stora Mossen söndag kl 21.00