26 november 2016
14:00

IK Hephata

Referat: Sundbybergs Hockey Sällskap - IK Hephata

För ovanlighetens skull spelar vi en match på lördag och klockan 14. Vanligtvis var det söndagar kl 21. När matchen började så glömde Fredrik Öller sin halsskydd så han kutade tillbaka till omklädningsrum och när han var tillbaka så låg vi redan under med 0-2. Vi stördes också av skador och sjukdomar i laget, över 4 spelare som missade matchen. Sundbyberg är en erkänd tuff lag och vi har spelat mot dom flera gånger, matcher har vi vunnit 3 och de 3 ggr mot oss. Sen gjorde de 3:e mål precis före pausvilan. Vår målsättning va att vinna andra perioden, det började bra då vi reducerade till 3-1 via Douglas Linden, sen domaren dömde lite underliga saker och gav oss två spelare med 2+10 och deras en spelare. Sen var det så att de slog in 2 snabba mål på 9 sekunder och gick till 5-1 ledning så vi fick reducera en gång till via Adam Lilienberg på assist av Douglas. Sundbyberg hade mycket folk i publiken vilket var härligt å se 50 blev det. Skotten slutade 41 till dom och 11 till oss. och matchen slutade 5-2 till Sundbyberg. Vi måste ta revansch nästa gång vi möter dom.