Kärrtorps IP 1
25 maj 2024
16:00

Referat: Bagarmossen Kärrtorp BK - Västerhaninge IF

Efter fem raka segrar kom förlusten 1-3 mot BKBK på Kärrtorps IP. Det var en första halvlek utan målchanser för något av lagen. Västerhaninge började den andra halvleken bäst och dominerade matchbilden kraftigt, därför var det lite oväntat då BKBK tog ledningen. Efter BKBKs ledningsmål reste sig aldig Västerhaninge. Spelet blev forcerat och 2-0 till BKBK kom inte helt oväntat. Västerhaninge försökte sig på en "push" en reducering kom 1-2 på straff genom Felix men BKBK kontrade in ett segermål på övertid till 3-1 för hemmalaget. Det är bara att bryta ihop och komma igen.

Det är trots allt underbart att sitta på Kärrtorps IP en lördag och titta på riktig fotboll.

Nu när sommaren nästan är här kommer ett första boktips. Caglar,E. (2020) Fotboll i krig och fred Stockholm: Fri Tanke