14:00

Spåret FC

Referat: Västerhaninge IF - Spåret FC

Sistamatchen för säsongen. Västerhaninge redan klara seriesegrare och Spåret hade inget egentligen att spela för. Risken var uppenbar att det skulle bli en avslagen historia.

En första halvlek som var ganska jämn med inte alltför många ordentliga chanser. Matchen tände väl inte till förrän den 68:e minuten då Sandro blir nersparkad av en Spåret spelare när inte bollen är i närheten. Sandro ger igen med ett slag, klantigt, både blir utvisade och får nu vänta på hur lång avstängning det kommer bli.

I den 75:e skadar sig Srecko, baksida lår. In kommer en spelsugen Mucke. I den 77:e ett fint anfall av VIF där Adam till slut serverar Mucke öppet mål, Mucke trycker dit mitt i det öppna målet. Spåret börjar nu gå på knäna. I den 84:e hörna från Ümit upp går Jalle och nickar in 2-0, hur vackert som helst. Mucke försöker bjuda tillbaka till Adam istället blir det en snygg chip över den utrusande målvakten. Men Adam skall till slut få göra ett mål, Ümit passar in till Adam som drar dit slutresultatet i den 90:e.

Västerhaninge gjorde ingen supermatch men det är starkt att vinna trots att man inte lirar på topp. Backlinjen stabil och Nutte längst bak kassaskåpssäker.

Statistik från Matchen: Avslut totalt: VIF 20 Spåret 8. På mål: VIF 11 Spåret 4. Hörnor: VIF 11 Spåret 4