Råå IF

Referat: Vejby IF - Råå IF

Blixtrande spel......
Äntligen hemmapremiär och seger!!
Matchen mot Råå blev ett styrkebesked mot ett alltid svårspelat motståndarlag och vi tog tidigt tag i taktpinnen. Matchcoach Jordö hittade rätt balans i vårt lag och vi spelade ut Råå under stora delar av matchen. Målchanser saknades inte och när vi spräckte nollan var det Gurra som tryckte in den framspelad av vindsnabbe Rille. 1-0 i paus och i början av 2a halvlek fortsatte vi att lira boll i bra tempo och skapade ytterligare chanser inte minst genom fina framspelningar i djupled som kunde ha resulterat i fler Veteranos mål. Men målet kom och det var Rossander som satte dit den snyggt framspelad av Gurra.
Blixtrande spel av Vejby och tydligen villa vädergudarna oxå blixtra till eftersom åskan drog in med ett par rejäla smällar så matchen fick avbrytas och slutade 2-0 till oss.
Rasmus är stabil o trygg i målet och det är så kul att se Wulff tillbaka i laget och i storform, efter lång rehab, Som vanligt dominerar Sandro och Jordö på mittfältet där även Rossander gjorde ett stort jobb. I anfallet var Rille som vanligt pigg och snabb och skapade mycket farligheter och poängkungen Gurra gjorde det vi alla förväntar oss av honom - mål & assist!!

På söndag är det derby mot SIF så..... nu kör vi:)