Vejby IF

Referat: Skäldervikens IF - Vejby IF

Ett hett derby!!

Söndagens derby borta mot SIF blev en het och välspelad fight där båda lagen gav allt!
Första halvlek var ganska jämn med chanser för båda lag och hade det inte varit för Öbergs jätteräddning när Adelstam kom fri hade SIF tagit ledningen men det skulle visa sig att Öberg är i storform och fortsatte att rada upp stora räddningar under resten av matchen.
Under första halvan av andra halvlek hade vi ett visst spelövertag och skapade fina chanser via Rille, Marcell och Mattsson men efter hand tog SIF över mer och mer och matade inlägg mot Öberg & Co som stod emot hela vägen så matchen slutade rättvist 0-0.
Hela försvaret med Öberg som matchhjälte, Wulff och Andy som mittbackar samt giganten Olausson på ena ytterbacken och Terne på andra gjorde en jättematch och alla övriga lirare gav verkligen 100% på planen. Så en grym smart matchcoaching av Jordö samt toppenbra arbetsinsats och riktigt bra spel får bli summeringen av en svettig tillställning med högt betyg!

Nu laddar vi för hemmamatch mot Dösjöbro på söndag!