Eskilsminne IF

Referat: Vejby IF - Eskilsminne IF

Då var det dax för årets sista match.
En stor del av truppen laddade upp o snackade taktik på 100års gillet bara timmar tidigare. Bådade gott kanske..
Blev inte lättare när Hjalle blev sjuk, andra keepern Marcell lös med sin frånvaro och till slut stod Rosander mellan stolparna. Han kan dock inte lastas för ngt av de målen som rasslade in.
Det är ett piggt, skickligt o relativt ungt gäng Eskils. De hänger 3 rätt snabbt där vi inte lyckas fånga upp vår spelare lr va först på andra bollen i straffområdet. Vi bränner några hyfsade lägen där Ronny ribbträff nog borde suttit… Dock knorrar Gurra snyggt in en reducering några minuter innan pausvilan. Visst hopp tändes till andra halvlek men grusas rätt omgående när de för springa in ngt till. Vi får väl tag mer på bollen när den oerhört osympatiska och dåliga domaren (dock till vår favör) kastar gula kort höger o vänster till Eskilsspelare o de till slut får en utvisad. Kommer runt bättre på kanterna och vi kan hålla bollen bättre inom laget.
När matchen nästan är slut slår Jonny en fantastisk hörna där Jordö kan plocka ner bollen i straffområdet o placera in 6-2 vilket oxå blir slutresultatet (tror jag…)
En tuff match med inte riktigt optimala förutsättningar kan man väl sammanfatta det med.
Nu blickar vi framåt mot en tuff träningsperiod där uppbyggnadsfasen tar vid så går vi för serieseger nästa år!