Vejby IF

Referat: Skäldervikens IF - Vejby IF

Hallå Veteranos,

Så blev det äntligen match igår! Och vilken match sen….. Derby mot SIF i strålande solsken och två heltaggade lag??

SIF rivstartade och tryckte på rejält i matchens inledning med vi red ut stormen och kom in i matchen och jämnade ut spelet något. I matchens 17e minut fick SIFs Adelstam lite för mycket utrymme och sköt in 0-1 som blev resultatet i paus.
Sandro var vår stora general på mittfältet och gjorde ett jättejobb tillsamman med Jordö och efter att SIFs Adelstam gjort 0-2 på ett snyggt frisparksmål snodde Robban åt sig bollen och rullade in 1-2.
Sandro kommendera upp trupperna för offensiv och ett potentiellt friläge för Rille uteblev då Atak dömde frispark till oss i läget innan…..
Vi stressade SIF som började slå långbollar men vi lyckades inte få till en kvittering.
I stället snubblade SIF in 1-3 som blev ”spiken i kistan”. Jalle stod för ett par högklassiga räddningar men kunde inte göra något när SIF tryckte in 1-4 som blev slutresultat.

Vi föll verkligen med flaggan i topp och gav serieledarna en tuff match. Alla Veteranos krigade verkligen och gav allt men förlorade mot ett bättre lag.

Nu tar serien sommaruppehåll men vi tränar på och laddar för omstarten i augusti??