14:00

Ullareds IK

Referat: Vejby IF - Ullareds IK

Åskan dundrade in över Vejby IP drygt en timme innan matchstart, vilket gjorde att dagens match mot Ullared senarelades en halvtimma.

När väl matchen var igång hade hemmalaget skaffat sig tre öppna lägen redan den första kvarten. Trots den fina inledningen så dröjde det till den 39 minuten innan Oscar Westblom kunde löpa sig fri efter en briljant framspelning och sätta 1-0 till. hemmalaget. Den ställningen höll sig halvlekan ut.

Den andra halvleken såg väldigt lik ut den första. Vejby skapade många fina lägen och borde gjort ytterligare 2-3 mål. I matchens 69 minut kom då dagens höjdpunkt. Efter ett fint förarbete från Anton Hallbäck slog Seif Al Hamlawi till och tryckte upp bollen i målvaktens vänstra kryss. Anton kunde sedan själv fastställa slutresultatet 3-0 i matc hens 80 minut.

3-0 känns som en säker seger Masse Borglund, vad är din kommentar till tre nya poäng?
- Det kändes oerhört skönt att få se killarna lira boll efter 2-0. Det blev mer avslappnat och kreativiteten visade sig. Vi gör ingen jättebra match, men den är nyttig med tanke på att killarna får ett kvitto på hur bra dom kan spela boll om vi spelar som vi skall göra. Killarna är MYCKET värda tre mål framåt och noll insläppta idag.