Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Tollarps IF A-lag Herrar Fotboll

Följ

A-lag Herrar Fotboll

Följ oss för uppdateringar
Följ
Tollarps IF
Fotboll
A-lag Herrar Fotboll

Packa påskägg

2 jan 2023 11 kommentarer 683 visningar
Veronica Rosvall Ledamot
11 kommentarer
  • 3 jan 2023 Daniel Nilsson

    Jag kan

    Rapportera

    Rapportera

  • 15 jan 2023 Dan Ohlsson

    Hej Veronica,eftersom man ej kommer in på gästboken så får jag ställa frågorna här istället.hur ser träningsprogramet ut framledes för A-laget ser inget på kalendern? Jag har sett att ni lagt ut 3st träningsmatcher blir det fler och i så fall vilket datum spelas de?Vem blir assisterande tränare resp.lagledare för vårt A-lag 2023? Du presenterade truppen för ett tag sedan men det skulle vara intressant med en uppdatering med för och efter namn på spelarna.Skall ni vara med i DM i år?
    Mvh/ Dan

    Rapportera

    Rapportera

  • 15 jan 2023 Per-Eric Lindahl

    Hej Dan!

    Seniorerna hade upptaktsmöte i onsdags i klubbstugan. Det hela har blivit förskjutet av kända anledningar. De träningsmatcher som är bokade är bokade av Tim i höstas. Nu på mötet kom det fram om en
    del förfrågningar om träningsmatcher. Mats Lilenberg ska kontakt med klubbar och bestämma dag och tid men inget är klart just nu.
    DM diskuterades också men inget bestämdes men det lutar åt TIF ska vara med. Assisterande är ej klar. Träningstider jobbar Tony Henriksson (Vice ordförande) med. Tyvärr är inte TIF prioterade vid ansökan om konstgrästider. Kl 21-22 på vardagar är inte önskvärt. (Konstgräsplan till Tollarps IF Nu!) Presentation av spelarna tänker jag lägga ut på vår hemsida när jag har alla uppgifter på spelarna och är på kansliet. I gästboken kan alla medlemmar skriva. Ha det gött så länge och Heja TIF💙

    Rapportera

    Rapportera

  • 15 jan 2023 Dan Ohlsson

    Hej Per-Eric!Tack för ett snabbt svar på mina frågor,och en konstgräsplan hade ej suttit fel men det får man väl ej uppleva under min livstid.PS har jag missat medlemsavgiften?
    Mvh/Dan

    Rapportera

    Rapportera

  • 15 jan 2023 Per-Eric Lindahl

    Hej igen Dan! Vi klurar på inställningar. Du bör kunna skriva i gästboken om du kan skriva på denna sidan!? Hur kunde du skriva här?

    Rapportera

    Rapportera

  • 15 jan 2023 Dan Ohlsson

    God Afton Per-Eric!
    På kommentaters fältet ligger mitt namn kvar därför kan jag skriva där,men på gästboksidan har mitt namn försvunnit.

    Rapportera

    Rapportera

  • 11 feb 2023 Dan Ohlsson

    Eftersom jag ej kommer in på gästboken så får jag skriva här istället,tog mig till Tomelilla idag där TIF skulle möta Lunnarp BK i årets första träningsmatch,när jag kom till ip så var där lag men ej TIF eller Lunnarp,fick besked utav vaktmästaren att matchen kunde ev spelas på Kastanjelundes skolas konstgräsmatta, så jag tog mig dit men inga lag där heller,jag vet ej om det finns fler konstgräsplaner i Tomelilla kommun så det var bara att ge sig hemåt igen med oförrättat ärende,man blir besviken ligga och köra så långt och så ingen match, det kunde väl meddelats på hemsidan om matchen var inställd.
    Per-Eric du brukar ju svara snabbt hur kan det vara att man ej kommer in på gästboken, har betalt medlems avgift? och fortsättningsvis behöver man ju ha reda på om uppsatta matcher verkligen ska spelas.

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 feb 2023 Veronica Rosvall

    Hej Dan!
    Det var verkligen tråkigt att höra att du körde i onödan. Jag vet inte exakt när matchen blev inställd men den borde givetvis tagits bort från kalendern. Jag får be om ursäkt för det.
    Vad gäller gästboken så ändrade vi inställningarna så att bara medlemmar skulle kunna skriva och det innebär att du borde kunna skriva. Vi försöker titta på det igen. Vi vill ju att du ska kunna skriva där. Vill du skicka din mailadress till mig så ska jag kolla om det är den som kanske felar.
    Hälsningar Veronica

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 feb 2023 Veronica Rosvall

    Hej igen, Dan!
    Vi behöver födelsedatum också. Alla siffrorna.

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 feb 2023 Dan Ohlsson

    Hej Veronica,tack för svaret, hoppas att ni ser till att lämna info i god tid om matchdatum ändras eller det blir inställt på hemsidan fortsättningsvis.
    Vill ej hänga ut mitt personnummer på denna sidan,men min mailadress är dan.ohlsson53@gmail.com.
    Mvh/Dan

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 feb 2023 Veronica Rosvall

    Det förstår jag. Du kan skicka det till mig på sms istället 073-2196838.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in