Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Solängens BK
Du är redan följare. Får du inga mejl kan du redigera dina Notisinställningar under Mina uppgifter.
Klicka på bekräftelselänken i det mejl vi skickat dig för att börja ta emot uppdateringar från Solängens BK.
Solängens BK
Följ oss för uppdateringar
Hej,
Dax för utbildning och uppdatering i C-Diplom detta är den nya utbildningen 1:a passet som omfattar 2 dagar utbildning och studier hemma, ett nytt tillfälle kommer sättas upp under våren för det andra passet samt uppföljning och återkoppling.
Dag:Lördagen den 21/11-2020.
Plats:Aktiviteten Mölndal (inomhus) https://www.molndal.se/startsida/uppleva-och-gora/idrott-motion-och-friluftsliv/hallar-och-idrottsanlaggningar/aktiviteten.html
Hålltider:
8.30 Inledning 30 min
9.15 Spelet 75 min
10.15 Fika 15 min
10.30 Barn & Ungdomar
11.00 Grupper 2 & 2 Övning Stationer (Yta 10*10m) 90 min
12.15 Lunch 60 min
13.00 Fotbollsfys 60 min
14.00 Träning 30 Min
15.00 Praktik 1 120 min
17.00 Sammanfattning 30 min
17.30 Slut
Till Lunch serveras Sallad som vi beställer separat alternativ lassange finns även det på menyn.
Anmälan till Peter.Lauenstein@gmail.com
Nedan redovisas vilka som anmält sig:
1.Rickard Amidani Lasange A-lag
2.Ilir Shasha Junior Sallad
3.Hadi Namro Junior Sallad
4.Peter Lauenstein Utbildare Sallad
5.Felix Lauenstein Utbildare Sallad
6.Patrik Nordström Utbildare Sallad
7.Martin Språng Tränare P11 Lasange
8.Fredrik Hedberg Tränare P11 Lasange
9.Emma Sjögren Tränare F12/13 Lasange
10.Marcus Pregmark P15 Sallad
11.Camilo Lattof F12/F13 Sallad
12.Per Ödlund F11
13.Jonas Axelsson F14/15 Sallad
Bra om Ni har möjlighet att bjuda in spelare till praktikpass som startar kl 10.30-11.30 (träningsgrupp på 10-12 Spelare) - Vi bjuder även dessa lirare på ett litet mellanmål.
Mvh
Peter,Patrik,Felix
F-10 Träning | 25 apr, 18:30 |
P-13 Föräldrarmöte P13 | 25 apr, 19:00 |
P-10/11 Träning | 25 apr, 19:30 |
P-10/11 Floda BoIF Vit (borta) | 26 apr, 18:15 |
P-17 Sammandrag Balltorp | 27 apr, 09:00 |
Kommentera
Du måste logga in för att kommentera