Skene IF

Referat: Bergdalens IK - Skene IF

U-laget förlorade mot Bergdalens IK
Premiäromgång för vårt U-lag och resa till Borås.
En riktigt bra match och hemmalaget startade bäst med hög intensitet och press. Vi lyckades spela oss ur de flesta gångerna och sakta men säkert jämnade vi ut spelet.
Vi gör 0-1 efter en snabb omställning men domaren blåser offside när Amar lägger in bollen i tom kasse. Troligtvis helt korrekt.
Är hemmalaget som har mest boll men vi ligger rätt i vårt positionsspel och samtliga anfall slutar strax utanför straffområdet för Bergdalen. Första halvlek slutar 0-0.
Andra ganska likt första med mer bollinnehav från hemmalaget men vi kommer dock fram mer på kanterna under andra. I den 63:e gör hemmalaget 1-0 efter lite naivt spel från vår sida. Dåligt pass centralt i plan där Bergdalen vinner boll och kommer rättvända mot vårt stillastående försvar.
Bara någon minutsenare en liknande situation där vi inte slår bort boll alternativt lyfter långt för att organisera oss så vinner Bergdalens boll. Snabb djupledsboll och 2-0
Sista 15 mattas vi något och får jobba mer i försvar och hemmalaget trummar på med rörligt spel och många löpningar. 3-0 målet riktigt fint där inlägg når en ensam forward som nyper in bollen på volley.
En mycket bra U-lags match där tempot var högt från båda lagen. Hemmalaget något tyngre i duellspelet som avgjorde dagens match.