Angered BK

Referat: Skene IF - Angered BK

Stabil seger
Vinst med 2-0 mot Angered BK där vårt tålamod var nyckeln till seger.

En relativt passiv första halvlek från båda lagen med få målchanser och fokus låg på att ligga rätt och inte bjuda på något, inget av lagen hade någon farlig chans som målvakterna behövde anstränga sig på.

Andra halvlek lite mer öppnare och vi kom fram i flera bra anfall, ofta på kanterna. Målet kom till på detta sätt i den 68:e där David lirkar sig förbi sin försvarare och spelar in boll i straffområdet där Rinor Dobraj möter på ett tillslag rätt i mål, riktigt fint!

Angered formaterar om sig och försöker sätta lite mer press men vi är lugna och följsamma i vårt defensiva arbete och håller bortalaget utanför straffområdet. I den 79:e är Rinor ytterst nära att bli tvåmålsskytt när lobb räddas precis på mållinjen av målvakten till hörna.

Istället är det ny inbytte Amar som punkterar matchen med sitt 2-0 mål i den 81:a. Bra anfall på högerkanten där Rinor får till ett bra inlägg som nickas snyggt i mål av Amar.

Sista tio slår bortalaget långt för att forcera in en kvittering men riktigt nära är dom inte. En riktigt stark laginsats idag och nyckelordet inför matchen var tålamod och exakt det fick vi se idag.

Resolut försvarsarbete från samtliga och vi är jobbiga att möta på vår hemmaborg Vävarevallen.