Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Skene IF Seniorlag Herrar

Följ

Seniorlag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Skene IF
Fotboll
Seniorlag Herrar
Träningsmatcher 2023

Match

Partille IF

Lexby Idrottsplats
18 mars 2023
00:00

Skene IF

Referat

Referat: Partille IF - Skene IF

Komfortabel seger mot Partille!

Ett laddat lag syntes på dagens uppvärmning och detta tog vi med i matchen. Vi var det bollförande laget men Partille låg bra i sina positioner under större delen av första. Hemmalaget inledde med ett högt press spel mot vår backlinje men varje gång lyckades vi spela bort deras offensiva spelare. Vi spelade runt bollen ganska enkelt men fick inte riktigt till det sista tredjedelen. Lite småchanser under första men både Rinor Dobraj, Sonny fick inte riktigt till avsluten.
I den 34:e kommer Dobraj till ett bra avslut som målvakten räddar och på returen petar Sonny in bollen, dock i offside position enligt dagens domare. Partille valt att ordna endast en domare och det påverkar vårt offensiva spel i några situationer, inte lätt att se ”linjen” utan assisterande.

Under hela första halvlek har inte hemmalaget ett enda skott mot mål och Fatlum är väldigt sysslolös. Extra plus till hela laget som låg rätt i sina positioner samt erövrade boll tidigt vid bolltapp.

I sista spelminuten i första jobbar Rinor Zeqiri fram en hörna som Lucas slår. Bollen på första stolpen där ingen lyckas få bort bollen utan den når en framrusande Oscar som bröstar in bollen nästan liggande till 0-1 i den 44:e

Bra taktiska detaljer kommunicerades ut inför andra och ganska omgående såg vi effekt av hur vi ville anfalla. I den 50:e är Lucas nära att utöka efter en bra boll från Oscar i backlinjen. Lobb över målvakt räddas precis…..I den 53:e ser vi ett fint anfall där boll letar sig ut till Kern på offensiv planhalva, spelar Sonny som petar vidare till Rinor Dobraj som trycker behärskat in bollen med högern till 0-2.

Kommande tjugo får vi se ett lag fullt med energi och spelglädje mot ett trött hemmalag som inte riktigt hängde med. Anfall efter anfall fick vi se och är endast millimetrar som avgör om vi ska se fler mål.

I den 75:e en ny snabb omställning där Lucas slår en perfekt djupledsboll till David som avancerar och osjälviskt spelar in till Sebbe som urläckert klackar in bollen i mål till 0-3.

Lite passivitet en stund från vår sida och vi tar inte hemjobbet efter ett anfall, straffar oss omgående då Partille finner en fin djupledspass som förvaltas med ett reduceringsmål till 1-3 i den 85:e

Avspark och nytt anfall från vår sida där Amar hittar Rinor Dobraj inne i straffområdet och snyggt lägger han iordning bollen till vänsterfoten och retfullt curlar in den vid bortre stolpen till 1-4 i den 86:e

I den 89:e borde vi gjort det femte för dagen men Elias får inte riktigt fram passet till minst 3 fria spelare inne i straffområdet. Domaren blåste av strax efter denna situation och vi vinner fullt rättvist dagens match.

Var många positiva delar i dagens match. Ett försvar som låg rätt matchen igenom och ville få fart på bollen. Ett rörligt mittfält som gick stridande ur de flesta dueller samt snabba passningar mellan sig som gjorde att hemmalaget fick springa mycket utan boll, det gillar vi ??

Anfallsmässigt en bra match från samtliga där variationen skapar lägen i många anfall. Som jag sagt innan är vi svårlästa med olika kombinationer och snabba spelare i en mot en situationer. Ofta övertag här!

Utöver Partilles reduceringsmål släppte vi inte till några farliga chanser, Fatlum i mål stod långa stunder utan att vidröra boll. Aggressivt försvarsspel över hela plan är detta ett kvitto på.

Tränarna njuter nog av dagens seger ikväll/imorgon innan laddning börjar på måndag igen då vi kommer spela två matcher. Först match på onsdag mot Rydboholms SK och lördag TäFF. Viktigt att hela truppen kommer in i matchtempo då serien är tuff och lång, alla ska vara i topptrim när serien startar om 3 veckor.
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Rinor Dobraj 1 2 0 0 0 0
Oscar Ryberg 1 1 0 0 0 0
Sebastian Wiklander 1 1 0 0 0 0
David Lundin 1 0 1 0 0 0
Lucas Andrén Michailidis 1 0 1 0 0 0
Sonny Ögärd 1 0 1 0 0 0
Andy Guerrero Garcia 1 0 0 0 0 0
Anton Johansson 1 0 0 0 0 0
Elias Häger 1 0 0 0 0 0
Emil Kern 1 0 0 0 0 0
Rasmus Cisterna 1 0 0 0 0 0
Rinor Zeqiri 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
Fatlum Qeli 1 0 0 0 0 0 0 0
Henrik Sjögren 1 0 0 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng