21 dec 2013 3 kommentarer 1211 visningar
3 kommentarer
  • 21 dec 2013 Nicklas Larsborg

Jag håller med Robban se nedan Runbys kommentarer. mycket bra avslutning tack till alla och jag menar alla och speciellt tack till de som började på bänken Naylor, Rickard som kommer in och gör en kanon match.
    11-6. För mig är det en gåta att Sigtuna inte ligger högre upp i tabellen, klokt kontringsspel med hög forechecking störde oss i åtminstone 50 minuter. 8-5 målet efter 12 minuter i sista perren avgjorde dock och luften gick ur för motståndarna. Bra krigat idag alla!! Grattis till Mattsson och Löken, 1+1 på båda

Rapportera

Rapportera

• 22 dec 2013 Andre Muskus

Fantastisk match trots förlust! Suveränt publikstöd! Kändes som att Sigtuna hade klart större klack än hemmalaget, i vart fall hördes vi nog mest! Vill tacka alla som kom och stödde vårt a-lag trots bortamatch.