Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Sala FF

Följ

Sala FF

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Sala FF
Välj lag

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 11 apr Mattias Falk

  Hej Fredrik! Pojkar och flickor födda 2012 kommer att träna tillsammans på Annedal måndagar 17.30, så fort vintern lämnar Sala och gräset går att beträda.

  Rapportera

  Rapportera

 • 11 apr Fredrik

  Hej. Vi undrar om sala kommer ha nå träningar för barn födda -12 i år?

  Rapportera

  Rapportera

 • 8 mar Tord Larsson

  Min @pots om intresse finns
  tordsrtadgard@live.se

  Rapportera

  Rapportera

 • 8 mar Tord Larsson

  Hej Mattias tack för det snabba svaret jag tyckte att det verkade vara något, jag är ju själv en Fd ledare/tränare så det kanske kan vara något, jag kanske kan stötta på ett hörn om så skulle vara

  Rapportera

  Rapportera

 • 8 mar Mattias Falk

  Hej Tord Larsson! Jag har googlat och läst på lite. Jag tycker det låter som en alldeles utmärkt idé. Jag kommer att ta med den till styrelsen. Jag tror också att det kan vara en källa till rekrytering av ledare. Tack för tipset!

  Mattias Falk, vice ordförande

  Rapportera

  Rapportera

 • 7 mar Tord Larsson

  Hej såg på tv något nytt (från Elvsborg) det är Gåfotboll +55 vore inte detta något för Sala och Ev, ett sätt att skaffa lite nya ledare om det behövs?? på sigt

  Rapportera

  Rapportera

 • 28 dec 2017 Mattias Falk

  Däremot skulle det vara fantastiskt bra för den lokala fotbollen om fler lag och spelare var representerade. Så vårt råd till er är att anmäla er som en befintlig förening, tex Ransta IK, Grällsta IF eller Västerfärnebo AIK som säkert skulle vilja ha ett lag i Julcupen om ni pratar med dem. Västerfärnebo försökte in i det sista att få ihop ett lag till cupen men det föll på att de inte fick ihop folk. Vi ser fram emot ett nytt försök till nästa år. Vill ni ha en diskussion om detta kontaktar ni bara Sala FF.

  Det sista jag skulle vilja kommentera är också att för oss som arbetar med julcupen gör vi ibland skillnad mellan senior och ungdom när det gäller hur vi väljer att gå med på undantag från det regelverk som gäller.

  Rapportera

  Rapportera

 • 28 dec 2017 Mattias Falk

  Hej anonym. I dagens Julcup för pojkar födda 2003 deltog FC Åkra med ett lag. FC Åkra är en förening som är registrerad i Svenska Fotbollförbundet. Det vi måste ha klart för oss är stt fotboll och futsal är två olika sporter och som spelare kan man därmed representera två olika föreningar. Det har vid flera tidigare tillfällen deltagit lag i Julcupen som enbart spelar futsal, till exempel RM Boys (Stockholm) för ett par år sedan. Det damlag som ville delta med lokala spelare fick helt enkelt inte plats i år eftersom turneringen är sanktionerad av förbundet och ska man vara med måste man vara en förening.

  Rapportera

  Rapportera

 • 28 dec 2017 Anonym

  Hej! Jag och 10 andra tjejer ville delta i julcupen i år med ett ihopplockat lag, dvs: vi är ingen förening men ett gäng tjejer som skulle vilja förgylla en dag med lite fotboll. Vi hörde av oss till styrelsen men fick som svar att vi inte fick pga försäkringar, att man bör vara en förening etc. Vi förstod helt och hållet men tyckte att det kändes lite tråkigt med tanke på att vi alla är lokala spelare som publiken oftast brukar vilja se!
  Varför jag skriver nu är för att jag tycker det är fruktansvärt dåligt att säga nej till några och ja till andra: Idag spelar pojklag där det finns ett ”ihopplockat lag”. Inför herrseniorernas cup har jag också fått veta att det ska vara ”ihopplockade lag” med och delta. Vad jag vill komma till med detta är att man bör bestämma sig för en sak och vara rättvis mot alla, inte komma med olika bortförklaringar.

  Rapportera

  Rapportera

 • 16 apr 2016 Caroline Törnros-Andersson

  Hej!
  Jag har hört att förra årets tränare för F08-09 inte kommer att fortsätta. Är det några nya tränare på gång? I så fall när börjar träningarna och var?
  Mvh
  Caroline

  Rapportera

  Rapportera