Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Nykvarns SK

Följ

Nykvarns SK

Följ oss för uppdateringar
Följ
Nykvarns SK
Välj lag

Kontaktinformation

Namn Nykvarns SK
Adress Box 59
Postadress 15521 Nykvarn
Telefon 08-55247006
E-post kansli@nykvarnssk.se
Orgnr 815600-0682
Swish 123 653 72 11
Kontonr Bankgiro: 334-0866

Om Nykvarns SK

Nykvarns Sportklubb bildades den 6 november 1922 av ett tjugotal idrottsintresserade herrar, bl a Gotthard Pettersson och Josef Kämpe.

Föreningen har utövat flera olika idrotter under åren - Friidrott, Ishockey, Skidor - men numera är det Fotboll och Basket vi erbjuder för våra medlemmar.

Nykvarns IP invigdes 1935 av dåvarande direktören för Nykvarns Bruk, Olof Bildt, läktare med tak var klart under 1937.

Nykvarns SK är en förening som arbetar aktivt med att bli en betydande del av Nykvarn, med hjärta för gemenskap, kamratanda, fotboll och basket.

Medlemsantalet har i stort sett ökat hela tiden och numera är vi ca 1 200 medlemmar, fördelat på 30 lag med 80 ledare och 430 aktiva ungdomar och seniorer.

NSK´s hjärta är ungdomsverksamheten med alla dess barn och deras energi. Drivkraften kommer från föräldrar och ledare som arbetar ideellt.

NSK är en förening som man blir en del av, och känner sig välkommen i, man skall känna att man kan bidra med sin kunskap och att föreningen ger tillbaka i form av utvecklingsmöjligheter.

NSK är en organisation med personer som driver föreningen framåt, som jobbar tillsammans och skapar förutsättningar för medlemmarna.

NSK fostrar spelare som växer upp och utvecklas i föreningen, ger varje individ utrymme att utveckla sin talang (fotboll, social, taktisk etc) samt att spelarna bildar stommen i representationslagen.