2 oktober 2022
15:00

Referat: Ljusdals IF - Näsvikens IK

Vi avslutar säsongen på allra bästa sätt.
Vinner matchen mot Ljusdal med 4-1 vilket resulterar i att vi slutar på fjärde plats i serien.
Vi inleder matchen starkt men det är Ljusdal som gör det första målet. Inget vi känner någon stress över, utan vi tror på vår matchplan och vårt tålamod får ge sig till känna. Efter en dryg halvtimmes spel kommer hörnan som Siggan snyggt nickar in i mål, 1-1. Resultatet står sig halvleken ut.

Vi börjar andra halvlek stabilt, vi rullar boll och halkar runt lite. Efter fem spelade minuter i andra får vi en frispark i hyfsat läge, Åhs bestämmer sig för att ta den och de tilltänkta får kliva åt sidan, Åhsen placerar bollen säkert i i bortre, 2-1 till de grönvita.
Dryga kvarten senare är Emilia framme med pannan och hon sätter vårt tredje mål för dagen, Emilia som flertalet gånger skapade oreda i Ljusdals försvaret denna dag.
I minut 79 kliver våran minsting fram och visar med bestämdhet hur enkelt det är att göra mål, efter en snygg framspelning av Parling kan Ebba enkelt placera bollen i mål. 1-4 blir dagens resultat.
Vi gör en riktigt bra match som därmed får summera en grym säsong av samtliga spelare i Niken.