Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Nödinge SK Fotboll P09

Följ

P09

Följ oss för uppdateringar
Följ

Ytterbycup

24 aug 2019 5 kommentarer 203 visningar
Andreas Sjöstrand Tränare
5 kommentarer
  • 24 aug 2019 Jessica Lyyski

    Bra att ni tar upp det faktum att barnen inte dyker upp när de är anmälda. Detta är givetvis förälrdrarnas ansvar i denna ålder. Att spela 4 matcher i cup utan/eller med få avbytare är att förstöra för de medverkande. (peter lyyski inlägg)

    Rapportera

    Rapportera

  • 24 aug 2019 Ulrika Olsson

    Fantastiskt fin dag att få dela med laget. Vilken kämparglöd och fin insats killarna visade från start till slut. Så kul 😊

    Rapportera

    Rapportera

  • 25 aug 2019 Marcus Andersson

    Ingen fara, Maria. Misstag kan ske och sker.
    Ett tips till alla föräldrar, som vi nämnt tidigare, är att använda er av Laget.se-appen. Registrera er i appen med samma e-postadress som ni använder här för att få en bra översikt på kommande händelser i kalendern, vad ni anmält era barn till för aktiviteter osv.

    Rapportera

    Rapportera

  • 26 aug 2019 Marcus Andersson

    Ja, det var en av de punkterna som vi diskuterade på föräldramötet förra veckan. Vi vill att föräldrarna följer de riktlinjer som Fotbollsförbundet och klubben har för hur föräldrar skall agera under barnens matcher. Föräldrar skall heja på och stötta ALLA spelare på planen plus domare under matcherna. Alltså inte ge instruktioner till spelare eller kritisera prestationer, kommentera motspelares agerande eller domarens insats. Vi har full förståelse för att man vill väl när man ger tips och instruktioner men det kan bli väldigt förvirrande och stressande för spelarna om ledare, spelare OCH föräldrar ropar och ger instruktioner under matcher. Många killar är väldigt nervösa och spända inför och under matcherna och det är därför viktigt att enbart peppa, heja och stötta för att få dem att slappna av och tycka matchspelet är roligt. Tips/råd om olika situationer/positioner är bättre att ge efter matcherna.

    Rapportera

    Rapportera

  • 26 aug 2019 Marcus Andersson

    Vi vill också gärna att ni föräldrar kommer till oss ledare för att diskutera era egna barns utveckling, upplevelser och tankar kring fotbollsspelandet då det ofta inte kommer fram till oss. Vi kommer under hösten ha individuella samtal med killarna men det är inte säkert att allt kommer fram då heller.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in