Goif-MVFK 2-4 (2-0)

12 sep 2020 1 kommentar 351 visningar
1 kommentar
  • 12 sep 2020 Erkki Peltomaa

Gullemon är inte precis våran drömarena. Jag har varit med där fyra gånger och detta var den första vinsten jag fått uppleva där. Min minnesbild är vi vunnit där bara en enda gång förutom denna under de senaste 10 åren men då var jag inte på läktaren. Denna vändning av 0-2till till 4-2 är av historisk betydelse. För 3-4 säsonger sedan hade vi två säsonger efter varandra då under den ena säsongen vann vi inte en enda match där motståndarna gjorde det första målet och under den andra bara en match. Men den perioden tillhör nu historien. Den här säsongen vände vi förutom denna match även matchen mot Tranås från förlustställningen till en vinst och i den senare t.o.m. under de sista tio minuterna vilket bekräftar killarnas utmärkta kämpaanda, vinnarskalle och - kondition.
    Det bär bådar gott inför de tre sista omgångarna.