Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Mönsterås GOIF

Följ

Mönsterås GOIF

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Mönsterås GOIF
Välj lag

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • för 17 dagar sedan dunkelid1

  Jag håller med Marie! Detta är inte första gången jag skriver! Det blir mindre och mindre folk på bingon! Jag tycker han ska tänka till en gång extra om han ska ha några ropare kvar. Jag förstår om ingen av de unga killarna inte vill var med och springa runt. han har ju så förbannat brottom också. Så man hinner ju knappt med att få bort brickorna förrän han börjar läsa nästa spel igen! Han gör själv fel. Har han så jävla brottom för att han ska hinna hem till bingolotto eller vad det är, så börja lite tidigare i så fall. Eller bättre sätt dit en trevligare person.

  Rapportera

  Rapportera

 • för 19 dagar sedan Marie

  Idag tyckte jag att roparen var rent Elak! Spydig o dum. En stor eloge till er som var springare, Hade de vart ja så hade ja kastat micken i huvudet på karl å gått hem. Finns det verkligen ingen människa som kan tala om för honom att han ska vara trevlig. Dessutom gjorde o sa han själv fel så många gånger, Men inte ett ord om de. Usch vilken hemsk människa !

  Rapportera

  Rapportera

 • 18 aug Styrelsen

  Visst, vi tar Swish på Bilbingon.
  Välkomna!

  Rapportera

  Rapportera

 • 18 aug detfaller

  Tar de swich som betalning för brickorna?

  Rapportera

  Rapportera

 • 30 jun anettekarlsson1953

  Carina du har inte tänk på att det blåste mycket idag. Vi tycker att han läser bra vi hör vad han säger. Men dom borde se över tekniken och att killarna håller in knappen ordentligt.

  Rapportera

  Rapportera

 • 30 jun Carina

  Snälla kan ni inte byta ut gubbskrället som ropar nr. Ni märker ju att det kommer mindre å mindre besökare. Tror mycket beror på honom .

  Rapportera

  Rapportera

 • 8 jun Tjalle

  Tycker att det skulle vara mer långa bollar på anfallaren
  Som det var på sjuttiotalet

  Rapportera

  Rapportera

 • 20 maj dunkelid1

  Jag håller med Carina! Det var stor skillnad på bingon igår! Jag hoppas också det fortsätter så här! Ni gjorde ett toppenjobb allihop! Min puls slog alldeles perfekt i går!!! :)

  Rapportera

  Rapportera

 • 19 maj Carina

  Vilken lugn o trevlig efm det var idag. Allt flöt på utan otrevligheter o härligt med personer som står för sina fel utan att skylla på andra. Hoppas det fortsätter så här ! Tack till all inblandade

  Rapportera

  Rapportera

 • 6 maj dunkelid1

  Jag och fler med mej blev väldigt irriterade på han som ropar numrena på bilbingon. Vi kan förstå att det är svårt att få tag på folk som vill springa runt och läsa numrena hos dom som vunnit. han sitter och skriker åt dom hela tiden. I stället för att innan bingon tala om för dom hur dom ska göra. Och har så helsikes bråttom att läsa numren att han inte hinner att höra om det är fler än en som har bingo. Vi tycker han ska ta och lugna ner sej lite både till dom som läser numren vid bingon och att ta det lite lugnare när han läser numren, Man sitter med en puls på över 100 för att man ska hinna med. Då har vi bara 3 block och två av de andra. Det är jättekul att ni kört igång! Men han får skärpa sej och vara lite trevligare mot dom som läser. Det är inte lätt! Alla är barn i början! Mvh Ewa m.fl

  Rapportera

  Rapportera