Real Maskin BK

Referat: Sjövalla FK - Real Maskin BK

Delvis dagen D, pga nervositet och en mindre tidsbrist kommer jag inte skriva något nämnvärt referat utan hålla mig till guldklimparna;)

Real Maskin kom med decimerad trupp, en cementerad sistaplats i serien och en säsong där dom tyvärr drabbats av mycket skador och även tunga poängtapp efter att lag dragit sig ur/uteslutits. Vi har ju också drabbats hårt av att hela 4(!) lag ur vår serie dragit sig ur/blivit uteslutna vilket för vår del istället för Real Maskins sistaplats, drabbat oss i form av en helt säker andraplats till att nu inte ha sakerna i egna händer.

Noterbart är att Meurk fått ryggskott efter att ha burit 'en tjockis på jobbet', därmed fick 'Gubbvads'-Fieker ställa sig i mål, och som han gjorde det! Junior (André Ms hund, red. anm.) kom och juckade på alla svettiga strumpor och Jocke kom och inspekterade så att ingen tagit hans plats i soffan. En bra uppslutning helt enkelt!

1-0 kom tidigt efter att Nisse gjort en konst-nick (tänk konstspark fast nick) efter ett fantastisk inlägg, otagbart!
2-0 kom efter att Nisse varit där igen, bollen dimper ner på mållinjen, och jag petar in den och snor ett mål. Men det är som jag säger i datorspelstermer, 'KS', Kill steal. Men ett säkert mål är ett mål!
2-1 kommer efter markerinsmiss i första halvleks sista minut, Danne blir 'pånickad' och bollen går i en otagbar båge över Thomas. *pfuuuuiii*. Halvlek slut.

Hittills har det varit mycket oflyt med målchanser där bollen verkligen inte velta gå in i mål, stolpar, missade 3-mot-målvaktlägen och annat. Annat skulle det vara i andra halvlek.

I andra halvlek rullade det på. Arshya nickar in bollen (sjukt) efter en fin hörna från Kanne. Kappelin springer in bollen (sjukt) efter några väldigt fina motlägg där bollen medvilligt studsat med:). Sternvik skjuter hål på målvakten. Lundin likaså. Och Sternvik en gång till (Lite 'tvål i handskarna'-varning var det på några mål ändå;). Fieker får stå för en riktigt fin räddning, och även räddningar av situationen där vi såg till att förvärra hans gubbvad lite genom att spela hem bollen riktigt 'fjösigt (bästa ordet jag kommer på) och han tvingas tjurrusa ut för att rensa den.

Förutsättningarna för ev. avancemang är därmed klart och båda scenarion måste uppfyllas för att vi ska gå upp (Jag skriver omvänt):
- För att Härryda ska kunna gå upp, måste dom vinna mot Härlanda (Match lördag).
- För att GoldCoast ska kunan gå upp måste dom vinna med 13 eller fler mål mot Bergsjön (match söndag).

Vi håller tummarna för att dessa saker uppfylls!!!