Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Marks HK

Följ

Marks HK

Följ oss för uppdateringar
Följ
Marks HK
Välj lag

Kontaktinformation

Namn Marks HK
Adress Boråsvägen 20
Postadress 51156 Kinna
Telefon 0760-227801
E-post kansliet@markshk.se
Orgnr 865000-9361
Kontonr BG: 5574-3652
Öppettider Måndag-fredag 09:30-13:30

Om Marks HK

PRESENTATION AV MARKS HANDBOLLSKLUBB

Marks Handbollsklubb, Marks HK, bildades 1959 under namnet Tostared Idrottsförening, Tostared IF. Namnbytet ägde rum 1 juli 2013 efter flera års diskussioner. De huvudsakliga motiven för namnbytet var att tydligt varudeklarera vårt geografiska verksamhetsområde samt vilken idrottsgren som föreningen omfattar. Handbollen tillfördes föreningen 1984 och blev under 90-talet klubbens främsta idrottsverksamhet och från det gångna sekelskiftet vår enda.

Vi spelar och tränar främst i Arenahallen (Kunskapens Hus, Skene) och i Hyssnahallen. Även Sätilahallen och Örbyhallen används.

Tillsammans bildar vi ett gäng som vill hålla ihop och nå goda sportsliga resultat i en gemenskap som utvecklar oss som människor. I detta syfte deltar vi i träningsläger, cuper men också gemensamma sociala aktiviteter.

Klubbens mest framträdande arrangemang är Tygrikesnatta, en barn- och ungdomscup som spelas varje år under tre dagar vid Trettondagshelgen.

Till alla våra sponsorer - med stora som små summor blir de många - vill vi rikta ett varmt tack. I övrigt är vi beroende av kommunalt och statligt stöd, medlems- och träningsavgifter och nettot från Tygrikesnatta samt givetvis alla frivilliginsatser som våra medlemmar ställer upp med.

ALLA ÄR VARMT VÄLKOMNA TILL MARKS HK:S AKTIVITETER !