Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Malungs IF A-lag Herrar
Du är redan följare. Får du inga mejl kan du redigera dina Notisinställningar under Mina uppgifter.
Klicka på bekräftelselänken i det mejl vi skickat dig för att börja ta emot uppdateringar från Malungs IF A-lag Herrar.
A-lag Herrar
Följ oss för uppdateringar
Hej,
här kommer lite mer information gällande korvvagnarna på Dansveckan. Det är ett info pass inför veckan på torsdag och kompletterar om det kommer ny info som är bra för er att veta.
Starttid 19.30 - vi kan inte säga någon sluttid då vi säljer så länge det är möjligt :-) Men parken har öppet till kl 01.00 mån-tors och till kl 02.00 sön, fre-lör.
Vi säljer hamburgare, kokt och grillad korv samt toast i vagnarna (ketchup, senap, rostad lök, sallad, dressing).
Det kommer finnas mer detaljerade instruktioner i vagnen till vad som ska göras. En ansvarig per kväll (fetmarkerade i bilden) som har övergripande koll.
Om något tar slut så står det en kylvagn från Karelius längst ner i parken - bakom dansbana 4. Där kommer det vara uppmärkt med Korvvagn för de varor som tillhör vagnarna. (Ungdomsfotbollen har försäljning Brattburgeriet och även deras varor kommer vara i vagnen) Ni får hjälpas åt mellan dam och herr med ex.vis påfyllnad under kvällen
Efter stängning så gör ni en grovstädning av vagnen (torkar bort skräp och sopar) samt tömmer ur fettet i avsedd plåthink. Nytt för i år är att sopsäckarna ska bäras ner till huvudentren och slängas i container (Vamas tar 100 kr/säck för att åka in och hämta som de gjort tidigare...)
Gällande dagskassa, växel och dagsslut så återkommer vi hur det ska hanteras.
Vi fick napp på annonsen så Majsan kommer ta hand om städ, disk samt påfyllnad av vagnarna inför kvällen. Känns bra då det är en hel del jobb för båda vagnarna och även utifrån att det kan bli inspektion från hälsomyndigheten.
Om ni ändrat/bytt pass så vill jag gärna att ni hör av er till mig eller Fredrik så vi har en uppdaterad lista :-)
Mvh
Maria Wiklund
070 303 43 32
Kommentera
Du måste logga in för att kommentera