Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Lagan IBK P09/10

Följ

P09/10

Följ oss för uppdateringar
Följ
Lagan IBK
Innebandy
P09/10

Denna och nästa säsong

18 apr 2023 5 kommentarer 196 visningar
Mikael Furesjö Tränare
5 kommentarer
 • 18 apr 2023 Martin Norén

  Hej Mikael och övriga.
  Stort tack för den gångna säsongen med den välkomna avslutningen med Fair Play Cup.
  Det har minst sagt varit en krokig resa med LIBK genom åren och en personlig eloge till stommen av killarna som har "stångat på" när det har varit som tuffast. Allt har dock ett slut och jag och många med mig tycker nog att FBC Ljungby och den satsning som görs för att gynna innebandyspelande ungdomar är den enda vettiga vägen framåt, för barnen, ledarna i resp. klubb och för innebandyn i stort. Mot denna bakgrund och för att skapa känslan av en ny grund att utvecklas vidare inom innebandy så kommer vi inte att acceptera ovan erbjudande utan gå in i den åldersgrupp som 10:orna nu hamnar i med den ledargrupp som styrelsen beslutar.
  Återigen, tack för allt nedlagt arbete genom åren.

  Rapportera

  Rapportera

 • 18 apr 2023 Magnus Nilsson

  Vill också passa på och tacka för säsongen. Var väldigt kul att de fick avsluta på detta sett i Lagan tröjan. Men precis som Martin skriver så ser vi detta som ett avslut och kommer blicka framåt mot en ny framtid där klubben fbc Ljungby med sin styrelse och medlemmar ska ta beslut om vad som är bäst för våra ungdomar. Med detta vill jag också passa på och tacka för all tid och engagemang som lagts ner i Lagans p09/10

  Rapportera

  Rapportera

 • 19 apr 2023 Mikael Furesjö

  Förtydliganden:
  1) Självklart vill alla ha ett avslut på att våra killar ska spela i en 09-serie mot äldre en säsong till.
  2) Den nya klubben har meddelat att de planerar att anmäla ett lag till en 10-serie för oss.
  3) Ledargänget vill signalera att vi inte vill överge killarna utan kommer meddela nya klubben att vi finns tillgängliga, så killarna kan känna kontinuitet och trygghet.
  4) Om vissa enskilda spelare vill fortsätta spela i en 09-serie och de utmaningar det innebär går det förmodligen att lösa.

  Rapportera

  Rapportera

 • 19 apr 2023 Jennie Carlsson

  Vill tacka för tiden i Lagans ställ och hylla grabbarna för deras kämpar glöd genom säsongen trots de motgångar de stött på.
  Att avsluta på de sättet som gjordes i helgen va riktigt kul att se, vilken energi dom hade och vilken sammanhållning, grymt bra jobbat !!
  Dom avsluta Lagan IBK med flaggan i topp, vilket känns otroligt bra.
  Gällande framtiden så behövs det en nystart, sen hur den kommer se ut får FBC presentera tänker jag.
  Vi tackar för denna och övriga säsonger vi haft i Lagan IBK.

  Rapportera

  Rapportera

 • 20 apr 2023 Therese Kopatsch

  Vi vill också tacka för säsongen och åren i Lagan IBK, bättre avslut kunde det inte bli med cupen och dess resultat. Så grymt kämpat av alla och vilka härliga minnen att bära med sig. Det suddar ut lite av den i övrigt motiga säsongen.
  Vad gäller framtiden litar vi på att FBC Ljungby ser till så att det blir så bra det bara kan för våra killar. Förmodligen innebär det både fler och nya lagkompisar och tränare men det hoppas och tror vi leder till ännu mer delad glädje, motivation och nya kunskaper.
  Så igen, Tack för allt!

  Rapportera

  Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in