9 oktober 2022
16:15

Bergsjö IF

Referat: Kärra KIF - Bergsjö IF

Det blev stor seger målfest för Kärra KIF hemma mot Bergsjö IF. Motståndarna började bättre än förväntat och vill sätta högt press på oss och där även kunde de göra 1-0 på 5:e min. Men det tog bara 2 min så kunde Johan Jussila hitta målet och kunde kvittera till 1-1. Efter det hade Kärra bollinnehav för det mestadels av matchen. 2-1 var det en klass mål som gjordes via Ptrick Noaksson via en hörna som han slog till den i volly direkt i mål.I minuterna 29, 41, 49 så stod igen av Johan Jussila som Kärra utöka till 5-1. Vi uuökade igen i minuterna 56 och 57 genom Adam Hati och Fredrik Lamell där sifforna blev 7-1. I minut 64 så fick motståndarna rött kort och där faller motståndarna bakåt lite. Men vi var riktiga taggade och i min 57 så kunde Felix Bengtsson kunde göra 8-1 för Kärra. Tyvärr vi kände oss lite bekväma och där kunde vi erbjuda motståndarna in matchen för att göra sitt andra mål. Efter 8-2 så vakna vi till igen och i min 87 kunde vi utöka igen till 9-2 genom Simon Cederqvist och det var även slutresltatet. Riktig rolig var det att avsluta sista matchen för denna säsong och riktig kul att målen gjordes via många olika spelare. Som sagt idag var killarna väldig taggade inför matchen och även det var viktig för oss hur högt i tabellen vi kunde placera oss. Till slut vill vi ledarna tacka publiken som har stöttat oss under hela säsongen och på återseende hälsar vi publiken välkommen till nästa säsong.