Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om KFUM Sundsvall Basket

Följ

KFUM Sundsvall Basket

Följ oss för uppdateringar
Följ

Lokala restriktioner

16 nov 2020 5 kommentarer 387 visningar
Thomas Löf Kanslist
5 kommentarer
 • 16 nov 2020 brittis 44

  Jag anser att det är ett klokt beslut. Men jag undrar, spelare födda 2005 och senare är inte dom lika mottagliga för det här viruset. Den här smittspridningen har ju eskalerat om man jämnför med förra vändan. Kan inte så mycket om det här, det är mest en fundering. Hoppas allt blir till det bästa inom en snar framtid.

  Rapportera

  Rapportera

 • 16 nov 2020 André Nilsson

  Vi i styrelsen följer aktuella rekomendationer från rellevanta organisationer.
  Vad som skiljer 2005 och yngre från 2004 och äldre kan jag på rak arm inte svara på, men det är den gräns som står i Folkhälsomyndighetens rekomendationer för Västernorrland. Se den länk Thomas publicerat ovan.

  Rapportera

  Rapportera

 • 16 nov 2020 brittis 44

  Jag har full förståelse för att man skall följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Det var ju bara som sagt en fundering och ett hopp om att vi skall få återgå till ett normalt liv, både när det gäller idrott och i samhället i stort.

  Rapportera

  Rapportera

 • 16 nov 2020 Camilla Johansson

  Jag vill bara skriva en kommentar om smittspridningen, vi som jobbar inom hälso-och sjukvården vet att många ungdomar INTE har några symtom alls! Därför ställer jag mig frågande till att man ff kör träningar. Det finns inga "säkra sätt" att träna basket som är en kontaktsport.

  Rapportera

  Rapportera

 • 16 nov 2020 André Nilsson

  Hej

  I kvällens extra styrelsemöte diskuterades bland annat frågan kring gränsen på 2005 och yngre.
  Anledningen som folkhälsomyndigheten ger till denna gräns är att FHM bedömer samhällsnyttan av att ställa in deras träningar inte uppväger nyttan av de fortsätter att träna.

  Alla träningar som genomförs med födda 2005 eller senare kommer att ske kontaktfritt för att minimera risken för smittspridning, tränare, ledare kommer att få information kring detta i kväll.

  //André för KFUM Sundsvall baskets styrelse

  Rapportera

  Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in