Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Källby IF

Följ

Källby IF

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Källby IF
Välj lag

Kontaktinformation

Namn Källby IF
Adress Eolsborg
Postadress 53173 Källby
Telefon 0510-54 11 20
E-post kallbyif@outlook.com
Orgnr 869000-5163
Kontonr Bankgiro 609-1185
Öppettider Maila till kansliet , för att boka och bestämma möte om ni vill diskutera något med kansliet , eller om ni önskar komma i kontakt med andra i klubben .
Juniorlag/P16
KÄLLBY IF A/U LAG

Om Källby IF

Källby IF bildades 1934 och är den största idrottsföreningen i Källby.

Alla är välkomna till Källby IF att prova på att spela fotboll , umgås och ha skoj!
Vill ni ha kontakt med någon ledare finns det uppgifter under respektive lag eller kontakta kansliet via kallbyif@outlook.com eller 0510-541120

Sedan den 1/10-2018 anställdes Ulrika Gustafson som kanslist och hon jobbar 25% i föreningen tillsvidare. Innan tjänsten var hon aktiv i styrelsen och har en man som tränar P04/05 där även deras son är med och spelar.

Varje fredag samlas Gräsligan mfl för att umgås prata fotbollsminnen och ha trevligt , har du lust att komma är du alltid välkommen att dyka upp vid 9-tiden en fredag. Och sista fredagen varje månad samlas de för en frukost i klubblokalen som tack för allt ideellt arbete de gör och har gjort i klubben , några av dessa herrar har varit med i över 65 år i KIF !

Källby IF är en förening för alla som vill spela fotboll umgås och ha roligt hemma på EOLSBORG!