Referat: Irsta IF Dam - Hällbybrunn

Hällbybrunn visste vi skulle vara bra ,dom krossade arboga södra med 10-1 .
Vi kom till match med 2 backar pga av jobb mm.
Vilket gjorde att vi fick spela med spelare på helt ovana positioner vilket inte är optimalt.
Matchen startar och vi startar bra och rullar bollen fint men efter en pass från MV som går till en fristående Hällby spelare gör dom enkelt 0-1 efter 4 min spel ,vilken kalldusch.
Men vi repar mod och jobbar till oss en hörna i 7 min som Sofie slår mot bortre stolpen som så när letar sig innanför stolpen ,där borde ngn spelare stått.
Hällby fortsätter att ha tag i taktpinnen å slapar en hörna i13 min ,men blir resultatlös.
I 15 min gör vi en livsfarlig passning som hällby snappar upp å sätter på vår målvakt som räddar.
efter 17 minuters spel ringde målklockan igen efter en riskabel passning på mitten som hällby spelare bröt å lade den i djupled som oturligt studsade över vår back fram till en anstormande Forward som resolut satt den i maskorna.
20 min får vi en hörna som Elin A nickar men målisen räddar.
minut 24 bryter Emma L sig loss men skottet smiter utanför målvaktens bortrestolpe.
anfallet efter får en hällby spelare måtta och sätter bollen i nät från 25 m.
Johanna G avslutar första halvlek att dra på ett skott efter hörna som tyvärr går över.
Vi skapar lite chanser men lyckas inte sätta dit dom,bakåt är vi lite för snälla och bjuder på 3 mål.
I Halvlek ändrade vi lite och försökte göra saker bättre än i 1.a halvlek.
Vi började andra halvlek sååå mkt bättre och hade direkt en vass chans som Jenny avslutade men målvakten kunde avvärja.
Vi tog över spelet och var det spelförande laget i hela andra halvlek.
I 58 min så får Amanda en fin passning i djupled som hon tar med sig och avslutar distinkt i målvakten första stolpe.
Vi fortsätter och skapa chanser och Linda hade skott som gick strax utanför i min 63.
amanda kommer till avslut anfallet efter men målvakten räddar .
Hällby sticker upp men vi har spelet och det känns stabilt men i 72 minuten gör Hällby 1-4 efter missförstånd i backlinjen.
Slutresultatet blir 1-4 och andra halvlek är ett fall framåt.
Fick en del sköna besked ,men oxå kvitto på att vi brister i Försvarsspelet.
Får vi till försvarsspelet så kommer målproduktionen igång på köpet.
Nu hoppas vi på att få in några backar samt Natta is back och Joil ska vara på G att börja köra igen vilket kommer bli ett jätte lyft.