14:00

Jönköpings Södra IF

Referat: Ölmstads IS/IK Vista 9-m - Jönköpings Södra IF

Händelserik match idag som slutar ned förlust 2-3.
Gör ytterligare en bra insats och har möjlighet till poäng hela vägen tills domaren blåser. Tar ledningen (igen) efter en bra start och släpper sedan till en straff (igen) och släpper över initiativet till Södra som sedan får in ytterligare ett innan halvlek. Snacket i pausen var framförallt att inte vika ner sig och försätta vårt spel. Blir ställningskrig i andra och tyvärr får Södra in 3-1 (ett klassmål) men vi håller uppe vårt spel och får in 2-3. Tyvärr räcker vi inte hela vägen fram idag men stolt över att vi håller oss lugna i en rätt hård och gnällig match och spelar ett bra spel.
På tisdag är vissa av tjejerna med div.4 och vi andra tar ett träningspass innan vi hejar fram dem på ÖIS.