IK Oden P08

Referat: IK Oden U23 - IK Oden P08

P08 ville ha en tuff match inför DM mot Skiljebo på lördag så vi ställde upp med en kombination av A-lag och U23-spelare istället för att köra träning.
Dessutom tre inlånade spelare: Bröderna Zakariasson, f n klubblösa och Michael från FC Idols akademi. Och Kevin var med som spelare på avbytarbänken.
Eftersom ingen av våra målvakter var tillgängliga så fick P08-målvakterna Seven och Oscar Verrone stå varsin halvlek i respektive lag. Seven stod första halvlek för U23 och Oscar V andra.
I första halvlek gjorde U23 1-0 efter bara 4 minuter genom Karwan.
Men sedan tog P08 över matchen och hade mycket finare spel, det var bara slutspetsen som saknades.
U23 skapade chanser på kontringar men det var också mycket slarv i passningsspelet, nästan nonchalant stundtals.
Så 1-0 stod sig i paus.

1:a halvlek
2' Erik tar sig ner på kortlinjen och spelar snett inåt bakåt till Mudar som sköter direkt och får bra träff men Verrone gör en fantastisk enhandsräddning till hörna
4' 1-0 U23, Karwan (assist Mahdi). Instick till Karwan som avslutar distinkt i högra hörnet
9' Fin upprullning av U23 då Mahdi spelar till Elvin som passar vidare till Pedro som hittar Erik som får på ett bra skott som Verrone räddar
11' Jättefin djupledsboll av Felip till Karwan som kommer fri men för ovanlighetens skull avslutar utanför målet
20' Väggspel mellan Erik och Elvin där den senare avslutar och Verrone gör en fantastisk fotparad
29' Inåtskruvad hörna av Mahdi som är på väg in men Verrone lyckas styra undan bollen på mållinjen
43' Kevin lägger en djupledsboll till Karwan som kommer fri och avslutar mot bortre men Verrone gör en fantastisk fotparad.

Vi gjorde hela 8 byten i paus och inbytte Dennis gjorde också 2-0 tidigt efter bra förarbete av Danté.
Men sen var det P08 för hela slanten. De gjorde 2-1 genom River som satte ett friläge och hade bud på fler, bl a en nick i ribban och en fin reflexräddning av Verrone!
Men sista 20 var det som om vi växlade upp rejält för vi gjorde hela 6 mål på den tiden.
2:a halvlek
47' 2-0 U23 genom Dennis (assist Danté)
51' 2-1 P08 genom River
55' Nr 8 i P08 nickar i ribban på en hörna!
66' Bra skott av P08 som Verrone räddar
70' 3-1 U23 genom Michael (assist Dennis)
74' 4-1 U23 genom Kevin (assist Sinan) kanonskott i vänstra hörnet!
79' 5-1 U23 genom Michael (assist Dennis)
83' 6-1 U23 genom Elvin (assist Michael)
85' 7-1 U23 genom Jesper (assist Elvin) bra avslut på volley
86' 8-1 U23 genom Elvin (assist Jesper)
90' 9-1 U23 genom Elvin (assist Michael)

P08 bjöd på riktigt bra motstånd i 70 minuter då de också hade mer ordnat spel än oss. Sista 20 minuterna avgjorde de äldre spelarnas rutin samt att farten på kanterna avgjorde mot deras trebackslinje. Vi vill önska P08 stort lycka till i DM-matchen på lördag!