19:00

Gäddeholms FF

Referat: IK Oden - Gäddeholms FF

En snabbt inbokad träningsmatch mot vår samarbetsklubb Gäddeholm.
Det blev en bra genomkörare i duggregn och +12 C, riktigt höstlikt efter veckor med 25-30 graders värme.
Förutom de listade spelarna deltog även Joakim Sjöberg (comeback!), Max Bergström från U23, tränare Kevin Ahlbäck och hans kompis Dennis Eriksson med fotbollsbakgrund. Dessutom hjälpte Michael Russell Gäddeholm.
Vi fick en drömstart på matchen med mål efter bara 35 sekunder!
Men sen följde en uppvisning av missade målchanser, precis som U23:s match mot Ekeby igår.
Dock blev det lite bättre i slutet av halvleken med några mål efter snygga spelsekvenser.
Vi gjorde en del byten i andra halvlek och faktiskt gjorde både Kevin och Jonas sina första mål i Oden, grattis till detta!
Slutresultatet 7-0 speglar matchen ganska väl och bra för vårt självförtroende att ta en vinst efter många tuffa träningsmatcher mot division 4-lag.

Till matchens lirare utser jag Floda som stod för tre assist! Han må vara 40+ men är vältränad som en 25-åring, vilka löpningar på högerkanten tills vi bytte honom efter 75 minuter!

1:a halvlek
35" 1-0 Erik (assist Hampus). Hårt markinlägg mot bortre stolpen och bredsida i mål.
25' 2-0 Lamin (assist Peter F). Floda går ner på kortlinjen och spelar snett inåt bakåt till Lamin som placerar bollen förbi målvakten.
44' 3-0 Keyse (assist Hampus). Fint instick till Keyse som är klinisk i avslutet.
45' 4-0 Erik (assist Peter F). Nästan en repris på första målet förutom att Floda slog markinlägget.

2:a halvlek
12' 5-0 Hadi (utan assist). Ett märkligt mål där Hadi vinner bollen utanför Gäddeholms straffområde, halkar när han skjuter så att bollen träffar stödjefoten och får en märklig bana som helt ställer målvakten!
30' 6-0 Jonas (assist Peter F). Flodas tredje assist i matchen och Jonas första mål i IK Oden!
38' 7-0 Kevin (assist Erik). Ser man på - Kevin lossar bössan och sätter ett fint vänsterskott i mål!