• Fotbollsweekend, F14 först ut

En riktig fotbollshelg på Bulevallen för spelarna i U14 och U15. Med poolspel för U15/U16 under lördagen och där grabbarna 14/15 möter Aneby på söndag. Helgen inleddes dock på fredagkvällen med hemmamatch för 14-tjejerna mot Aneby/BIK F14. Som vanligt en tät drabbning, likt tidigare tre möten under säsongen. Första perioden blev ganska avvaktande med fåtalet målchanser. Men efter lite genomgång i paus så kom tjejerna ut bättre i andra och tillbringade mycket tid på rätt planhalva. Trots chanser för båda lagen pausade vi på 0-0. Tredje blev spelmässigt den bästa och här kom också 1-0 för IFK-tjejerna genom ett riktigt viljemål. Glädjen blev dock inte långvarig då kvittering kom några minuter senare. 1-1 stod sig fram till fem minuter kvar då vi efter fint förarbete och härligt avslut stängde matchen på 2-1. Vild glädje så klart vid slutsignalen av ett gäng med riktig kämpaglöd! Nu fortsätter vår fotbollsweekend med poolspel, där U15 tillsammans med några från F14 ställer upp med två mixade lag. U-14/15 9 sep 2023 0kommentarer
  • Hemmamatch 1/9-23

Ett mycket härligt spel av killarna i ett regnigt Ömo och det är härligt att se deras utveckling på fotbollsplanen! Alla gjorde sitt allra bästa och vi är mycket nöjda med våra 3 mål och tar med den känslan till onsdag när det är dags att möta Aneby! U-14/15 1 sep 2023 2kommentarer
  • Bortamatch Tranås F14

Blöt tillställning när det var dags för återstart av den lokala serien för tjejerna. Pga det myckna regnandet så kan man lugnt säga att matchen innehöll en del dråpliga situationer där bollen inte riktigt gick dit spelarna ville. Trots vädret körde de blåvita på matchen igenom och belönades med flertalet mål. Matchen slutade 5-4 i vår favör med fyra olika målskyttar i laget, vilket är extra kul! Sammanfattningsvis en svängig men jämn kamp och åter en bra kämpainsats med härligt go i laget! Nu blir det ett par veckors träning innan det är dags att ta emot Aneby/Bälaryd den 8e september på Bulevallen. U-14/15 28 aug 2023 0kommentarer