3 juni 2023
15:00

Lilla Träslövs FF

Ny hemmaförlust

I en match där vi i många stunder spelade ganska bra, men alldeles för slarvigt så inkasserade vi vår tredje raka förlust.

Just slarvigt är det ord vi kan fokusera på så här i efterhand, då samtliga Lilla Träslövs mål kom efter just slarv.
Innan våra motståndare tar ledningen i den tjugonde minuten har vi både en och två jättechanser att ta ledningen, men vi är inte riktigt där när chansen upptår eller något vidare vakna på returer.
Istället kom så Lilla Träslövs första mål kort därefter, väldigt opsykologist då vi som sagt var inne i en bra period. 0-2 kommer fyra minuter senare på en frisparksvariant där vi inte alls är med och inte faller med och bollen kan relativt ohotat nickas in.
Vi reducerar till 1-2 i den trettioförsta minuten genom Jonatan Johansson som vräker sig fram i straffområdet och trycker in bollen. Efter detta spelar vi återigen bra och skapar flera chanser, men bollen vill inte in. Istället utökas Lilla Träslövs ledning på en hörna i den fyrtiofjärde minuten där markeringen är alldeles för dålig och återigen kan bollen nickas i mål ohotat. Även detta mål är ytters opsykologiskt.

I andra halvlek fortsätter vi spela bra, men självförtroendet finns inte riktigt där just nu. Så istället för att ta ett avslut söker vi ofta ännu en passning och chansen rinner ut i sanden. Med det sagt är inte heller våra motståndare ofarliga, så lika gärna som vi kunde kommit ikapp eller gått om, så kunde även förlustsiffrororna blivit ännu större

I nästa omgång tar vi emot Kungsbacka IF på självaste nationaldagen 6/6.